‘Bloemendorp Aalsmeer onzin’

Het is meer mensen van de week opgevallen. Ook Dick Piet schrijft vandaag in zijn column over tulpen op de vervreemdende borden die opeens in Aalsmeer verrezen zijn. Vroeger was Piet trots op aalsmeer. Onze kwekerijen. Onze veiling. Ons bloemencorso. Kom daar nog maar eens om. Nee, die trots is verdwenen.

Maar, schrijft de columnist, anderen blijven hardnekkig met bloemendorp Aalsmeer pronken. Als voorbeelden noemt hij burgemeester Jobke Vonk en wethouder Gertjan van der Hoeven. “Je reinste onzin,” vindt Piet. Moet je vooral tulpen op verleidingsborden afbeelden…

Lees vorig bericht

Het moet niet gekker worden

Lees volgend bericht

King Lao: nieuwe parel in Ophelialaan


2 Reacties

  • Wel moeten we constateren dat in Aalsmeer Centrum nu alweer voor het 2de jaar het hele centrum vol wordt gehangen met de prachtige geraniumbakken en de piramidebakken. Dit is mogelijk gemaakt door alle ondernemers in Aalsmeer centrum (Meer Aalsmeer).

  • Helaas veel waarheden in deze column, daar ondervinden wij helaas elke dag de ellende van. Maar onze ervaring is hoe meer je roept des te harder je wordt aangepakt via wat voor wegen dan ook.
    Dus onze lijfspreuk is tegenwoordig: er is niets dat blijft!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *