Bezoek AalsmeerVandaag over half miljoen heen

Een half miljoen bezoekers. Die mijlpaal is AalsmeerVandaag na één jaar en vijf maanden draaien gepasseerd.

De nieuwste cijfers betekenen dat de bezoekersstroom gestaag blijft groeien. We krijgen elke doordeweekse dag gemiddeld tussen de 1000 en 1500 bezoeken. Maar er zijn geregeld uitschieters tot 2000 hits en soms meer.

In het weekend zoeken Aalsmeerse internetters de site minder vaak op (tegen de 1000 keer). Verklaarbaar, want dan ligt ons nieuwsaanbod lager, uitzonderingen daargelaten.

Lokaal nieuws scoort
Met het aantal unieke bezoekers gingen we vannacht over de grens van 150.000 heen. Het populairst blijft politienieuws. Maar ook politiek doet het goed en wanneer we, zoals vorige week met het schoolvoetbaltoernooi, met filmpjes werken, weten vele honderden plaatsgenoten ons te vinden – en snel ook.

Het echte lokale nieuws, klein en groot, scoort! Dat wisten we van begin (6 januari vorig jaar) af aan. En we geloven er nog steeds heilig in.

Redactie

Foto: de posters van AalsmeerVandaag op de reclameborden van Event Support Holland zijn ook deze week nog overal in Aalsmeer te zien. (foto AV-archief)


 

4 reacties

  1. Als je de burger ,de ruimte, geeft om zich ,uit te spreken, over hun eigen dorp, dan is succes verzekerd!
    Gemeente, neem een voorbeeld aan deze manier van communicatie:Soms betweterig, maar wel betrokken bij de inhoud!! AV, nog vele vele lezers, volgers en vooral betweters toegewenst. Een goede journalist en betrokken burger, is een bespieder en bewaker van de democratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel