Benecke belast met beschoeiing

Volgens het gemeentelijke persbericht is het bedrijf 'Bekecke' belast met de schoeiingwerkzaamheden in De Spoorlaan en Seringenpark. Bij het 'googlen' op die naam poppen echter alleen de persberichten van de gemeente op. Het bedrijf blijkt 'Benecke' te heten en is afkomstig uit Zaandam.
 
De mannen van Benecke die tot hun lies in het water staan zorgen voor opmerkelijke plaatjes.  Begonnen in het Seringenpark worden inmiddels ook de sloten langs de Spoorlaan aangepakt. Binnenkort volgen Van Cleeffkade en Catharina Amalialaan. 
 
Beide zijden
Op het gedeelte van de Spoorlaan tussen Achter de Wilgen en de Linnaeuslaan heeft vanuit het verleden nooit beschoeiing gezeten. Omdat de oever steeds verder afkalft wordt er nu aan beide zijden van de sloot een nieuwe beschoeiing geplaatst.
 
Kieren
Ook op het gedeelte van de Van Cleeffkade bij de Burgemeester Kasteleinweg zakt de berm weg. Hier staan nu een afzetting omdat er kieren in het trottoir aan de waterzijde zijn ontstaan door de verzakking. De beschoeiing wordt vervangen en vervolgens het trottoir hersteld. Als laatste worden de afkalvende oevers bij de Catharina Amalialaan aangepast.
 
De planning is dat de totale werkzaamheden bij deze vier locaties in meio zijn afgerond.
 
Foto's: werkzaamheden in de sloten van het Seringenpark (voorpagina) en Spoorlaan. Foto's Arjen Vos

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel