Bandjesavond terug in de straten

Drukte tijdens bandjesavond 2010

Door: redactie. De smeekbede om een ouderwetse bandjesavond waarbij op diverse plaatsen in Aalsmeer Centrum artiesten en bands optreden, klonk de laatste tijd steeds luider. Omdat ook de organiserende horeca groot voorstander van deze opzet is, gaat het er weer een keer van komen. Op zaterdag 29 juni bieden zes podia in dorp muzikaal vertier voor iedereen.

Joppe, De Praam, De Jonge Heertjes, De Oude Veiling, Legends, Het Wapen van Aalsmeer en De Gouwetéén slaan samen met het bestuur van ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum de handen ineen voor de organisatie van het feest. In de Zijdstraat, Dorpsstraat, Weteringstraat, Marktstraat, Punterstraat en op het Molenplein kan het publiek tussen 20 en 01 uur gratis genieten van live optredens. Aan de verschillende buitenbarren kan drank besteld worden.

Optreden tijdens bandjesavond 2014

Artiesten
Een keur aan artiesten, bands en deejays treden deze avond op. Op het Molenplein wordt het feest met Frans Halsema, Davey Miller, Danny van Ingen, Esther de Haas, Ruud Versteeg, Patrick Kloos, DJ Nick en Kiki en Sasja. In de Weteringstraat wordt het rocken met Lifeblood en B-Loose. De parkeerplaats in de Marktstraat wordt het toneel van onder meer de Mad Tribute Party Band. In de Punterstraat staat partyband Super Friday. In de Dorpsstraat treedt John le Maire op en in de Zijdstraat Angelina Garcia, Stef Horn, Dennis de Breet en Edo Barends.

Terug in de tijd
Het is een kleine tien jaar geleden dat de bandjesavond in deze stijl werd georganiseerd. Om in de stemming te komen is hieronder een complilatie te zien van nostalgische beelden

(Foto’s archief AV/Arjen Vos, zie ook de galerij onder de advertentie van Aalsmeer Centrum)

 

 

Eén reactie

  1. Het is fijn dat het zo weer wordt gedaan, vroeger was het 3 keer in het jaar, en het was altijd gezellig, gewoon ieder jaar zo een bandjesavond doen, dan blijft Aalsmeer op de kaart staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin