Avondje uit voor klanten voedselbank

Gebruikers van de Voedselbank Aalsmeer/Kudelstaart worden deze week verrast met een extra cadeautje in hun voedselpakket. Ze worden als speciale gast uitgenodigd voor een ‘avondje uit’ met het hele gezin in het Crown Theater.

Vrijkaarten worden beschikbaar gesteld voor de muzikale voorstelling van het Kiev Koor van aanstaande zaterdag of de show van de Peking Acrobats op maandag. De gasten worden als VIP’s behandeld, want van Studio’s Aalsmeer krijgen ze een gratis drankje. Ook het parkeren en de garderobe is inbegrepen.

Iedereen een avondje uit
Ingrid Claasen, die als vrijwilliger werkzaam is op de afdeling Marketing & PR van het Crown Theater, vond dat mensen die gebruik maken van de voedselbank dit uitje hebben verdiend. “Een avondje theater is voor deze mensen niet vanzelfsprekend en we gunnen iedereen een avondje uit.” Het idee kwam toen Claasen een filmpje zag op Facebook. Daarin werd een moeder gefilmd die gebruik maakte van de Voedselbank. Aan haar werd gevraagd waarop ze allemaal bezuinigde om rond te komen. Zij at zelf maar een keer op een dag zodat haar zoon wel drie keer te eten kreeg dagelijks. Dat vond ik zo schreinend dat ze vond dat ze iets moest doen.

Roel Houwers en Ingrid Claasen overhandigden afgelopen zaterdag namens het marketing & pr-team van het Crown Theater de uitnodiging, die deze week aan de voedselpakketten wordt toegevoegd, aan bestuurslid Marjolein Los van Voedselbank Aalsmeer/ Kudelstaart.

Met deze actie wensen de vrijwilligers van het Crown Theater en medewerkers van Studio’s Aalsmeer iedereen fijne feestdagen.

Foto: Marjolein Vos (midden) ontvangt de uitnodiging namens het Crown Theater en Studio's Aalsmeer. (foto Crown Theater)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin