AalsmeerVandaag 0,3 miljoen keer bezocht

Vanmiddag hebben we een mijlpaaltje bereikt: sinds 6 januari, de startdatum, hebben we in totaal 0,3 miljoen keer bezoek gehad. De bezoekerslijn gaat steeds verder opwaarts. De groei is niet  spectaculair, maar de richting is goed – gestaag omhoog! Vorige week kregen we 7350 hits. Het weekgemiddelde schommelt de laatste maanden rond de zevenduizend bezoeken.

In mei verwelkomden we het 100.000ste bezoek. Toen voorspelden we voorzichtig dat we de 300.000 dit jaar zouden kunnen halen. Dat is gelukt, zelfs al begin december. En we hebben nog ruim vier weken te gaan, als we 6 januari 2015 als 'mikpunt' nemen. Dan bestaan we één jaar.

Bijna 100.000
Ook in unieke bezoekers kunnen we mooie cijfers laten zien. We zitten al tegen de 0,1 miljoen aan. Om preciezer te zijn: het zijn er ruim 94.000.

We gaan dus gewoon lekker door!

Redactie

Foto: de toostende redactie begin januari dit jaar, v.l.n.r. Ilse Zethof, Han Carpay en Arjen Vos. (foto archief AV)

3 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd. Ik vind het toch wel spectaculair, en blijkt hieruit dat het bij vele mensen aanslaat. Ga zo door en ik ben ervan overtuigd dat deze side een groot succes wordt.

  2. Van harte gefeliciteerd met het aantal bezoekers. Eenmaal gelezen blijf je lezen. De politieke spelers van Aalsmeer vinden de artikelen meer dan interessant en zelfs leidend. Op naar het miljoen.

  3. Op naar de 1.000.000! Het verbaast met niets, dat het zo een groot succes is jullie KRANT. Alles maar dan ook alles komt aan bod. Niet alleen van jullie redactie vandaan, maar nog meer van de lezers zelf. Nieuws wordt gemaakt door ‘interesse’ in elkaar te hebben. Niet alleen slecht of gekleurd nieuws scoort. Nee, gewoon een brief of mail van John of Dick of Tante Truus, die bepalen mede het beeld van jullie krant. Een krant die gewoon het nieuws brengt, met en voor de mensen, in hun gewone dagelijkse leven en met een positieve visie op de toekomst. Hartelijk gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin