Aalsmeerse Zomeravond met artiesten op Raadhuisplein

Muziekavond Raadhuisplein op 20 augustus 2022 (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Het strandfeest Live on the Rock is nog niet voorbij of het volgende feest dient zich alweer aan. Op 19 augustus wordt het groot feest op het Raadhuisplein. Onder de naam ‘Aalsmeerse Zomeravond’ treden tussen 19:00 en 01:00 uur tal van artiesten op. Het idee is afkomstig van hotel-restaurant De Jonge Heertjes die ook de organisatie op zich neemt. Tickets zijn vanaf nu te koop.

Ook vorig jaar zomer was het Raadhuisplein al het toneel van een avond vol muziek en gezelligheid en ook toen was de aan het plein gevestigde horeca onderneming van Danny van Duinen samen met Ondernemersfonds Aalsmeer Centrum verantwoordelijk voor de organisatie. Deze keer wordt volgens de ondernemer nog grootser uitgepakt met artiesten van naam als OG3NE, Tino Martin, John West, Cooldown, Mike Peterson, Ramon Sandbergen en de deejays Franky B en Bel-C. “We garanderen dat dit een avond wordt vol zang, dans en feest,” aldus Van Duinen.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 18 euro voor een groep van vijf personen, 22,50 voor de zogenaamde ‘earlybirds’ en de reguliere prijs is 27,50. Van Duinen adviseert vooral niet te lang te wachten met de aanschaf. “Sinds de publicaties op de sociale media vliegen ze de deur uit…”

Kijk op aalsmeersezomeravond.nl voor tickets en meer informatie of klik op de advertentie hieronder.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel