Zucht van verlichting in centrum

Tot opluchting van velen is vandaag na enkele weken vertraging de lang verwachte feestverlichting bevestigd in de straten van Aalsmeer Centrum. De firma Homan uit Mijdrecht zorgde maandag voor de voorbereidende werkzaamheden waarna vandaag de klus geklaard kon worden. De donkere dagen voor kerstmis zijn daardoor toch een stukje minder donker.

Extra kerstbomen
Zoals we al eerder schreven had de komst van de sierlampjes de nodige voeten in de aarde. Vertraging van verschillende aard zorgde ervoor dat het dorp het langer dan gewend zonder sfeervol licht moest stellen. Ondernemersfonds Meer Aalsmeer liet vijf extra kerstbomen aanrukken die, voorzien van lichtjes, de donkerte moest helpen verdrijven. De lampjes die nu boven de stratenzijn aangebracht zijn nagelnieuw en kunnen weer vele jaren mee. Voor het mooiste effect moet uiteraard nog even de avond worden afgewacht maar het ziet er overdag al veelbelovend uit.

Foto's: vanmorgen in alle vroegte werden bij De Oude Veiling lampjes opgehangen (foto Dirk Box) In de Zijdstraat was de klus voor de middag al geklaard (foto's Arjen Vos)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin