Winter Fair bij Annemieke’s Kramerie

(Advertorial) Morgen pakt Annemieke's Kramerie uit met een grootse Winter Fair. De winkel aan de machineweg staat bol van de acitivitetien en demonstraties op verschillende gebied. Een van de opvallendste items is die van de koffiemachines van Jura. De vertegenwoordigers van dit Zwitserse precisiemerk schenken de hele dag door verse koffie. Ook pannenfabrikant BK, kooktoestellen van Big Green Egg, bloemschikcursussen van het Boerma Instituut, Wittebol Wijn, Lampe Berger Paris en Nespresso presenteren zich tussen 10:30 en 16:00 uur.
 
De winkel van Annemieke Treur is feestelijk opgetuigd in kerst- en wintersfeer, een entourage die past bij de tijd van het jaar. Het aroma van verse koffie zal de gehele dag uit de verschillende Juramachines kringelen en daarmee voor een extra prikkeling zorgen. Tijdens de demonstraties kan elke bezoeker de heerlijke koffie proeven en ervaren hoe simpel deze koffieautomaten te bedienen zijn. Eventueel via de smartphone of tablet met persoonlijke smaakinstellingen.
 
Wie morgen besluit om een Jura koffiemachine aan te schaffen, ontvangt een toepasselijk cadeautje en de afspraak wanneer de machine thuis geïnstalleerd zal worden.
 
Foto: de barrista van Jura is er helemaal klaar voor. Foto archief AV
 
 
 
 
 
 
 

 

Lees vorig bericht

Telefoonmaken.nl pakt uit met ‘outlet sale’

Lees volgend bericht

Hoe KCA Bob & Gon werd


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *