Westeinderpas, het lokale cadeau voor onder de boom

Een traditioneel kerstpakket, luxe bonbons, een lekker verzorgingspakket of toch een goed boek? De mogelijkheden voor het eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers, collega’s en relaties zijn eindeloos. Maar waar maak je iedereen blij mee? Dit jaar is er een nieuwe optie om het jou wat makkelijker te maken. Maak kennis met de Westeinderpas als kerstcadeau.

De Westeinderpas is de lokale cadeaukaart van Aalsmeer en Kudelstaart. Een sympathiek alternatief voor al die landelijke cadeaukaarten. Je verzilvert de pas bij deelnemende lokale ondernemers, die je hiermee tegelijkertijd een steuntje in de rug geeft. Het saldo bepaal je zelf en aan de ontvangers geef je de flexibiliteit om te kiezen wat ze willen. Daardoor is de kans ook groter dat ze het cadeau echt waarderen en gebruiken.

Lokaal heeft het allemaal
Wat er dan te kiezen valt? Genoeg! Met bijna 100 lokale inwisselpunten in de gemeente Aalsmeer is er voor elk wat wils. Met de Westeinderpas ga je heerlijk uit eten, uitgebreid shoppen of gezellig ergens een kopje koffie drinken. Je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

Ook online cadeaus
Voor alle medewerkers, collega’s of relaties die van buiten de regio komen of het gewoon prettiger vinden om vanuit huis een cadeautje te bestellen, valt er ook online genoeg te kiezen. Als aanvulling op het lokale aanbod is er Cadeaux à la Carte: een webshop vol cadeaus, uitjes, abonnementen en meer.

Met deze unieke combinatie van fysieke lokale winkels en webshop in één geef je met de Westeinderpas een verrassend kerstcadeau dat bij iedereen in de smaak valt. En je maakt er ook nog eens je medeondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart blij mee!

Meer weten over het lokale kerstcadeau? Kijk op: www.cadeauxalacarte.nl

  • Lokaal en online te besteden
  • Meer dan 90 lokale inwisselpunten in de gemeente Aalsmeer
  • Online keuze uit cadeaus, belevenissen, cadeaukaarten en meer
  • In een feestelijke envelop, giftbox of als digitale voucher te geven

(Partnerbijdrage Businessclub FC Aalsmeer)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin