Werkreturn zoekt recruiter

(Adv) In de rubriek 'vacatures' is de aan de Zwarteweg gevestigde organisatie Werkreturn naarstig op zoek naar een recruiter. Wat de functie precies inhoudt en welke eisen eraan gesteld worden is hieronder te lezen.

Werkreturn, Werkassist en Werkverzuim zijn organisaties die afzonderlijk gespecialiseerd zijn in het succesvol maken van ondernemingen door invulling te geven aan Social Return, HR consultancy en Arbodienstverlening. Dit doen wij door persoonlijke aandacht te geven en maatwerk te leveren. Wij zijn een organisatie met volop mogelijkheden, waar grenzen worden verlegd en kennis wordt gedeeld.

Voor ons bedrijf Werkreturn zijn wij op zoek naar een:

Recruiter (32-40uur)

Over de functie

Als Recruiter is jouw voornaamste taak het zoeken, spreken, screenen, enthousiasmeren en voorstellen van kandidaten. Je werkt in een gedreven en enthousiast team. De accountmanager zorgt voor een grote aanwas van vacatures, welke uiteraard zo spoedig en goed mogelijk moeten worden ingevuld. Je werkgebied omvat de Randstad, je werkzaamheden ga je vanuit ons kantoor in Aalsmeer uitvoeren. Een collega die bruist van de energie en die precies de juiste mensen weet te vinden, zoeken wij! Daarnaast zullen contacten worden onderhouden met onze nevenvestiging in EDE.

Inhoud van je functie

– Je screent cv’s, voert selectiegesprekken en je selecteert continu kandidaten.
Je bedenkt originele en innovatieve wervingsacties en die voer je ook uit.
Je onderhoudt het contact met de klant en je bezoekt klanten.
Nieuwe technologieën, tools en inzichten op het gebieden van recruitment volg je op de voet en je neemt je collega’s mee in deze ontwikkelingen.

Je hebt focus op het vervullen van vacatures binnen functies en branches waarin Werkreturn actief is.
Je bent een ambassadeur van de organisatie met name, binnen relevante groepen(Social return) op de arbeidsmarkt.

Wat wij vragen

mbo/hbo werk- en denkniveau.
Een aantal jaar ervaring met (online) recruitment.
Je bent iemand die snel schakelt, assertief is en gesprekspartner is op uiteenlopende niveaus. Daarnaast ben je zelfstandig, maar zoek je de samenwerking op waar nodig.
Je hebt affiniteit met de uitzend en detachering branche.
Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Beheersing van de Engelse taal.

Wij zoeken

Je hebt net als al onze professionals een profiel van mensgericht, inspirerend en pragmatisch.
Een bevlogen, klant- en resultaatgerichte collega die waarde hecht aan kwaliteit, collegialiteit en samenwerking. Daarnaast zoeken wij een persoon met een innovatief vermogen die in staat is om onze belofte “Dat Werkt Beter” goed tot uitvoering te brengen.

Wij bieden

Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging bij succesvol functioneren. Het salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij jou een veelzijdige baan aan met gedreven collega’s bij een vernieuwende en ambitieuze organisatie. Interesse? Stuur jouw CV en motivatie ter attentie van Robert-Jan Jansen naar info@werkreturn.nl.

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Robert-Jan Jansen, telefoonnummer 085-4895879.

Klik op onderstaand logo voor meer informatie over het bedrijf 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin