Werkconnect vergroot kans op nieuwe medewerkers

Vandaag de lancering van het nieuwe platform met vlnr Thomas Scholtz, Robert-Jan Jansen en Douwe Adema (Foto pr)

(Advertorial) Een nieuwe loot aan de stam van de Werkgroup. Naast Werkreturn, Werkassist en Werkverzuim heeft de specialist op het gebied van HR-dienstverlening er sinds deze week met Werkconnect een veelbelovende pijler bij. Volledig gericht op het invullen van personeelsvraagstukken. Voornamelijk bedoeld voor vaste klanten.

Werkreturn is door de jaren uitgegroeid tot een specialist die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar nieuw werk begeleidt. De overkoepelende Werkgroup heeft inmiddels meer dan 300 klanten waarvan er veel zijn die nog niet weten dat ze hier ook terecht kunnen voor reguliere vacatures. Dat besef maakte dat directeur Robert-Jan Jansen besloot Werkconnect in het leven te roepen. “Daarmee kunnen wij nu als volwaardig detacheringsbureau onze klanten ontzorgen als het gaat om vrijwel alle personeelsvraagstukken,” aldus Jansen die belang hecht aan het opbouwen van een goede relatie met de klant, “zie het als met elkaar op reis gaan.”

Alles specialisaties in huis
Waarom is het nieuwe platform Werkconnect voornamelijk bedoeld voor vaste klanten? “Omdat wij altijd tegen nieuwe klanten hebben gezegd dat als zij klant worden van Werkverzuim, ze alle activiteiten van onze HR-dienstverlening, dus van de hele groep, erbij krijgen. Bijzonder is dat wij een breed georiënteerde HR-dienstverlener zijn die alle specialisaties in huis hebben met eigen casemanagers, arbodienstdeskundigen, en een bedrijfsarts. Niet freelance maar in dienstverband. Dat zie je niet veel. Het is echt uniek wat we hier hebben in Aalsmeer.”

Praktijkvoorbeeld
De klantenportefeuille van de Werkrgroup is gevarieerd en bevat zowel ondernemingen uit de bouwsector en ICT als onderwijs- en zorginstellingen. Voor organisaties met 400 of 800 personeel draait de Werkgroup zijn hand niet om. Hoe ziet een praktijkvoorbeeld eruit als het gaat om de dienstverlening van Werkconnect? Jansen: “We hebben nu een klant op Schiphol die een HR-professional zoekt vanwege zwangerschapsverlof. Die kunnen met die vraag bij ons terecht en we kunnen hen ook direct helpen omdat we verschillende HR-professionals aan ons verbonden hebben. Zowel voor een korte als langere periode inzetbaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin