Weekmarkt morgen op Praamplein

Vaste weekmarktbezoekers zijn al uitgebreid op de hoogte gesteld de afgelopen weken. Maar voor wie het nog niet weet of het vergeten is: de weekmarkt heeft vanaf morgen een nieuwe plek. Niet meer op het Raadhuisplein, maar op het Praamplein.

Om de verhuizing met de klanten te vieren hebben de marktondernemers een actie bedacht. Iedereen die morgen iets koopt bij één van de kramen krijgt een bon voor gratis poffertjes bij de poffertjeskraam. Als er meer kramen gekocht wordt, betekent dit meer porties.

Economisch en sociaal aspect
Bob den Hollander van de marktcommissie ziet de nieuwe plek wel zitten. “We zitten meer tussen de winkels, dus combineren van de boodschappen zal hopelijk in ons beider voordeel werken. Winkelen in het centrum en voor een stuk kaas, snoep, fruit, noten, een lap stof en meer gezellig de markt op.”

De beslissing om de markt te verplaatsen is besproken tijdens een rondetafelgesprek waaraan naast gemeenteraadsleden ondernemers deelnamen. Daaruit kwam naar voren dat verplaatsen van de weekmarkt goed is voor Aalsmeer en dat het nieuwe kansen biedt. De markt heeft naast een economische functie ook een sociaal aspect. Het verhoogt ook de dynamiek in Aalsmeer Centrum. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel