Website Hoekwater in modern jasje

Advertorial

‘Duurzaam, Dromen, Durven, Doen.’ Dat is de nieuwe slogan van Elektrotechnisch Installatiebedrijf P. Hoekwater BV. Een nieuwe slogan, maar ook een nieuwe website.

Een overzichtelijk en moderne internetsite met veel foto’s, heldere teksten en filmpjes. “Mijn zoon Kees Sparnaaij, die in de filmbusiness werkt heeft het korte ‘Duurzaam, Dromen, Durven, Doen’-filmpje gemaakt,” vertelt directeur Frans Sparnaaij trots.

Manifesteren op social media
Potentiële klanten zien overzichtelijk alle specialismen van het Aalsmeerse elektrotechnische bedrijf op een rijtje. Installatietechniek, met daaronder subgroepen zoals elektrotechniek en inbraakpreventie, Duurzame energie met onderdelen als oplaadpunten en zonnepanelen en Verlichting. Ook is de Webshop, Lampenweb, eenvoudig te vinden.

Directeur Sparnaaij heeft zich goed laten bijscholen op het gebied van marketing en social media tijdens een masterclass en een social mediacursus. “Ik weet nu, onder andere door Deborah Bothe, dat het inzetten van social media belangrijk is. Je maakt als bedrijf het verschil door je te manifesteren op de social media weg.”

Na 23 jaar werd het tijd
De website is gemaakt door een full service internetbureau uit Rijswijk. “Ik kwam met deze mensen in contact tijdens de masterclass en hun manier van werken sprak me aan. Binnenkort krijgen we nog een cursus hoe we de website zelfstandig kunnen onderhouden.”

Een nieuwe website, wat volgens Sparnaaij na 23 jaar wel eens een keer tijd werd.
Nieuwsgierig geworden? Kijk hier.

Lees hier de eerder gepubliceerde bedrijfreportage van P. Hoekwater BV. 

Foto: Directeur Frans Sparnaaij (archief AV)

Lees vorig bericht

Boete na aanrijding

Lees volgend bericht

Zwaan aangereden, dader gezocht


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *