Verjaardag Billy Joel groots gevierd

(Advertorial) Donderdag 9 mei viert de Amerikaanse popartiest Billy Joel zijn 70e verjaardag in Madisson Square Garden in New York. De kans dat hij ooit nog een optreden in Nederland zal geven is uiterst klein en daarom is 'The Billy Joel Experience' een mooi alternatief waarin de sfeer en muziek van Joel heel dichtbij komen. Donderdagavond is deze tribute te bezoeken in Event Center Fokker in Hoofddorp. Lezers van AalsmeerVandaag krijgen korting.

De liedjes van Billy Joel behoeven nauwelijks introductie. Ze zijn deel geworden van het collectieve geheugen. Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis met meer dan 30 top tien hits op zijn naam.

Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger The Pianoman maar ook swingende rockers zoals My life, ballads zoals Honesty of rock & roll zoals Only the good die young. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat.

Deze 'Birthday Party' belooft een muzikale avond vol verrassingen te worden waarbij zijn grootste hits voorbij komen. Gespeeld en gezongen door Alexander Broussard, een muzikant die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer.

Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band '003' bracht hij eerder vijf singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.

Na vijf jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? Donderdag te beleven in Hoofddorp. Klik op de advertentie hieronder om kaarten te reserveren. Gebruik de code #BJBB om vijf euro korting te krijgen op een ticket.

Foto's: stills van de BJE-website

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin