Verhoef grijpt net naast Koning Willem 1-prijs

Ze hadden het zó gehoopt. Uit handen van Koningin Máxima de 'Koning Willem 1-prijs' te mogen ontvangen als beste onderneming van Nederland. Die eer ging gisteravond echter naar de Oisterwijkse machinefabriek TOBROCO.
 
Verhoef, bekend van de 'freefall'-reddingsboten en bouwer van 'gangways' voor schepen en offshore, was met een delegatie van acht personen afgereisd naar Eindhoven. In gebouw 'Radio Royaal' was de bijeenkomst waar de prijzen werden uitgereikt.
 
Even slikken
Office-manager Ingrid Vooges klinkt nog teleurgesteld toen Koningin Máxima niet de naam van Verhoef uit de envelop haalde maar van een concurrerende firma. “Voordat ze de envelop opende, gaf Máxima een beschrijving waar we ons bedrijf helemaal in konden vinden. Ze had het onder meer over een familiebedrijf en doorzettingsvermogen en noemde de onderdelen die we van tevoren hadden doorgegeven. We herkenden ons er helemaal in. Als er dan een ander bedrijf genoemd wordt, is dat wel even slikken.”
 
Volgens Vooges heerst er bij Verhoef een dubbel gevoel. “We zijn trots dat we het tot de laatste drie gehaald hebben en dat we dit mee mochten maken, maar teleurgesteld dat we het nét niet zijn geworden…”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel