Veiligheid in goede handen

Ruben Piet en Victor Pourchez (Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Victor Pourchez en Ruben Piet die vertellen waaromRisk Safety & Security BV is gestopt en vanaf begin dit jaar verder is gegaan als VINRO beveiliging en Risksafety Holland.

VINRO Beveiliging & Risk Safety Holland heeft een driehoofdige directie met ieder haar eigen specifieke taken en aandachtsgebieden.

Victor Pourchez, algemeen directeur VINRO beveiliging, woont in Lelystad, is gehuwd en raakte via zijn kinderen betrokken bij het voetballen. Zelf houdt hij ook van een mooie pot voetbal en is privé al vele jaren actief als trainer en op dit moment voor het vrouwen-1 elftal van ASC Waterwijk in Almere. Victors opleiding en achtergrond is in de beveiligingbranche. Zo is hij onder andere landelijk verantwoordelijk geweest voor de event- tak bij Securitas en heeft hij als hoofd beveiliging gewerkt bij het OLVG te Amsterdam. Inmiddels werkt Victor alweer jaren vanuit het kantoor in Aalsmeer en wil hij zijn jarenlange ervaring benutten en samen met Risk Safety Holland uitgebreide dienstverlening bieden op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Brandweerman
Ruben Piet richtte Risk Safety B.V. zeven jaar geleden op vanuit de overtuiging dat de veiligheidsbranche zich meer dienstbaar moet opstellen. “Hulpverlenen waar nodig, heeft altijd in mijn bloed gezeten. Zo wist ik al op heel jonge leeftijd, dat ik bij de brandweer wilde. Toen ik achttien werd, heb ik mij daar dan ook meteen aangemeld. Ruim 24 jaar ben ik brandweerman in hart en nieren geweest, waarvan de laatste jaren als bevelvoerder. Inmiddels ben ik alweer even wat langer werkzaam in de brandbeveiliging. In 2017 heb ik Risk Safety opgericht, omdat ik vanuit de branche de dienstbaarheid richting opdrachtgevers miste. Die gaat namelijk veel verder dan alleen het leveren van veiligheidspersoneel. Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en sta voor het tot in de puntjes uitvoeren van onze taak: hulpverlenen.”

Divers
Gezamenlijk hebben VINRO en Risk Safety circa 250 tot 300 gediplomeerde medewerkers aan zich verbonden en de klanten zijn heel divers. Van de petrochemische industrie, internationale bedrijven, event bureaus, semioverheid en verschillende gemeenten. Naast het leveren van fysieke medewerkers en systemen worden ook veiligheidsplannen gemaakt. “Het werkgebied ligt met name in Noord- en Zuid-Holland, echter voor projecten buiten de randstad draaien wij echter ook onze hand niet om,” noemt Victor.

Ruben haakt aan: “lokaal ondernemen geeft ons echter het meeste voldoening en zit ook min of meer in ons DNA. Zo doen wij in Aalsmeer de beveiliging en veiligheidsplannen voor de feestweek Aalsmeer, vuur en licht op het water en de beveiliging van het zomerfestival.”

Lokaal ondernemen betekent ook samenwerking en besteding bij andere regionale ondernemers.

Onderscheidend
VINRO en Risk Safety zijn onderscheidend voor opdrachtgevers, door de hoge mate van kwaliteit van dienstverlening. Zo wordt opleiding intern geborgd door een eigen academie.

“Onze beide organisaties zijn ook onderscheidend voor onze medewerkers. De honorering van onze medewerkers is volgens een eerlijk tarief en altijd op tijd. Omdat wij een eigen academie hebben, zijn bij de eigen ambitie van medewerkers voldoende doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Zo zijn bijvoorbeeld brandwachten intern geschoold voor event securitymedewerker. Door ons grote, maar ook diverse klantenbestand, vinden medewerkers altijd wel een opdrachtgever in een branche waar zij het meeste werkplezier en affiniteit mee hebben.”

BusinessClub
VINRO beveiliging en Risk Safety Holland zijn lid geworden van de BusinessClub omdat zij als Aalsmeerse ondernemingen ook iets terug willen doen voor de lokale gemeenschap, zoals eerdergenoemd. Daarnaast dragen zij sport en in het bijzonder voetbal een warm hart toe.

Weteringstraat 52
1431 BC Aalsmeer
088-1130114
Voor meer informatie over onze dienstverlening: https://youtu.be/tTDqa5m1b10 of kijk op de websites: www.VINRO.nl en www.risksafety.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel