Vanavond @BorrelAalsmeer met Amsterdamse knipoog

Vanavond wordt de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer weer georganiseerd in Restaurant Welkom Thuis. Alweer de 27ste editie van de netwerkborrel met een knipoog.

Ondernemers, groot of klein, werknemers, zzp'ers en werkzoekenden zijn vanaf 17.00 uur welkom en om 18.15 uur start het programma. Het podium is onder andere voor zanger Arie Hazes, die zorgt voor een Amsterdamse knipoog. Om alvast in de stemming te komen, kan hier een video van hem bekeken worden. 

Netwerkspel
Kunstenaar Marco van Trigt krijgt ook een podium voor zijn kunstwerken van natuurlijke materialen tijdens @BorrelAalsmeer en fotograaf Robert van Ingen maakt deze editie de foto's. 

Er worden kaarten verloot voor 3JS en Badaboom. Ook maken de netwerkers kans op een lichaamsbehandeling namens BodyPlaza en flesjes Essentiele Oliën. Organisator Ingrid Claasen raadt aan om voldoende visitekaartjes mee te nemen, want er wordt een nieuw netwerkspel gehouden. 

Inschrijven
Binnenlopen kan gewoon, maar van te voren inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie. Er ligt dan een naambadge klaar. Kijk op de website voor meer informatie, foto’s, het ‘smoelenboek’ en de inschrijfmogelijkheid. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel