Van Poelgeest gaat voor duurzame relaties

BMW i5 (Foto Van Poelgeest)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Jordy Zeestraten, manager zakelijke markt bij Van Poelgeest.

Met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk is Van Poelgeest exclusief BMW en MINI-dealer in de Randstad. De organisatie telt ruim 350 gedreven medewerkers die in een open, informele sfeer werken aan de tevredenheid van hun klanten. Van Poelgeest heeft niet alleen ervaring met schitterende auto’s, maar ook met de mensen die erin rijden. “Ons team weet u daarom perfect te helpen met uw zoektocht naar uw ideale BMW of MINI, zodat u naar volle tevredenheid de weg op kunt gaan in een nieuwe auto,” aldus Jordy Zeestraten.

“Alles wat we doen weerspiegelt de kwaliteit van onze merken. Daardoor voelen BMW en MINI-rijders zich thuis bij ons. En daardoor trekken we ook rijders van andere merken aan. Zo werken we aan duurzame relaties met klanten. Al sinds 1964.”

Bo Eijsten tijdens de zomerbarbecue (Foto archief AV/Arjen Vos)

Jordy is een geboren Kudelstaarter en woont inmiddels alweer heel wat jaren met zijn gezin in Aalsmeer. In zijn vrije tijd mag hij graag een balletje slaan bij Tennis Vereniging Kudelstaart. Bij Van Poelgeest BMW & MINI is hij samen met zijn team zakelijke markt dagelijks bezig met het informeren en adviseren van bedrijven over zakelijke mobiliteit. In zijn team werkt onder andere Bo Eijsten, ook een bekende binnen de Businessclub FC Aalsmeer. “Jullie hebben haar gezien en gehoord tijdens de zomerbarbecue.”

Kansen
De zakelijke mobiliteit is momenteel volop onderwerp van gesprek binnen bedrijven. Elektrificatie en duurzaamheid spelen daarin een belangrijke rollen, tegelijkertijd levert dat volgens Jordy ook de nodige uitdagingen op. Kortom een ‘dynamisch speelveld’. Een ding is zeker Jordy en zijn team zijn er klaar voor om ondernemers en bedrijven hier doorheen te gidsen.

Nieuwe modellen
Daarbij zijn zij geholpen met het brede modellenaanbod van BMW én MINI, wat naadloods aansluit bij de vraag uit de markt. MINI komt met geheel nieuw modelaanbod in 2024, zowel elektrisch als benzine aangedreven modellen. Zo staan de nieuwe MINI Countryman en de MINI Electric aan de vooravond van hun introductie. BMW staat op het punt om de nieuwe BMW 5 Serie te introduceren. De BMW 5 Serie is de ultieme sportief-comfortabele business sedan, vanaf de start ook beschikbaar als de volledige elektrische 5 Serie.

Vanwaar het Lidmaatschap BusinessClub FC Aalsmeer? “Van Poelgeest gelooft in verbinding tussen lokale ondernemers. We vinden het dan ook uitermate belangrijk om ook fysiek aanwezig te zijn in dit lokale netwerk.”

Uitnodiging pre-launch 5 Serie
Donderdagmiddag 19 oktober tussen 17 en 19:30 organiseert Van Poelgeest vestiging Amstelveen een pre-launch van de BMW 5 Serie, waarbij ondernemers uit de regio tevens een kijkje krijgen in de toekomst van onze organisatie, merken en zeer exclusieve modellen. Iedereen die interesse heeft is hiervoor van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via de website van van-poelgeest.nl.

De link met voetbal? Van Poelgeest is vanaf seizoen 2023/2024 voor ten minste vier jaar Official Sponsor en Official Automotive Partner van Ajax.

Meer informatie over Van Poelgeest?
van-poelgeest.nl
van-poelgeest.nl/zakelijke-markt

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin