Vacatures Automatic Signal

(Foto: Automatic Signal)

Op zoek naar een leuke en veelzijdige baan in de beveiligingstechniek? Werken bij Automatic Signal is werken bij een echte securityspecialist! Automatic Signal is al vele jaren een expert in de meer complexe beveiligingsprojecten. Voor een groot aantal topklanten maken wij maatwerkinstallaties. Daarbij spelen ICT en cyberveiligheid een steeds grotere rol.

Wij hebben altijd een plek voor mensen die hun vak verstaan en er beter in willen worden. Die het belangrijk vinden om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Voor wie ambitie een positief woord is.

Staat jouw ideale vacature er niet bij en wil je kijken of er ook voor jou een plek is bij onze onderneming? Voor een serieus gesprek over een mogelijke toekomst bij onze onderneming maken we graag tijd vrij. En dat geldt voor alle soorten functies, niet alleen de technische. Kijk op vacatures om te zien of er een voor jou interessante job tussen staat.

Ons kantoor is gevestigd in het westen van Nederland  (Rijsenhout) maar Automatic Signal heeft opdrachtgevers in het hele land. Vooral voor de invulling van vacatures voor technici (installatie, onderhoud, service, engineering) zoeken we ook mensen die in het noorden, oosten of zuiden van Nederland wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin