Vacature: Werkvoorbereider / Calculator

(Advertorial) Den Breejen Infra is samen met Den Breejen Logistiek en DB Grondstoffen onderdeel van Den Breejen Cruquius, een familiebedrijf dat dit jaar haar 75 jarige jubileum zal vieren. Tegenwoordig is Den Breejen Infra voornamelijk betrokken in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwprojecten, maar niet uitsluitend. De meeste projecten vinden plaats in de Randstad, maar we werken in het hele land.

Wat we zoeken
We zijn op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator, iemand die zowel een project kan calculeren als voorbereiden. Als calculator prijs je een werk af, bepaalde werkzaamheden zet je uit bij onderaannemers en je vraagt prijzen op bij leveranciers. Tijdens het calculatie proces probeer je kansen te vinden waar tijdens de uitvoering van het project van geprofiteerd kan worden. Op dezelfde manier bekijk je ook de risico’s en overweeg je de mogelijke gevolgen. Je staat in contact met de aanvrager en bent betrokken in het acquisitietraject.

Als werkvoorbereider bereid je een project zo goed als mogelijk voor, je zorgt dat alle zaken geregeld zijn zodat de uitvoerder zijn werkzaamheden ongehinderd kan uitvoeren. Je zorgt dat alle instructies duidelijk zijn, dat werktekeningen kloppen, dat materialen besteld zijn, dat onderaannemers goed geïnformeerd zijn, dat vergunning en meldingen geregeld zijn enzovoorts. Jij houdt de project administratie op orde en bent verantwoordelijk voor een juiste administratieve afhandeling en facturering.

Een goed project begint met een goede voorbereiding. Je moet gewend zijn om op een structurele manier te werk te gaan, je bent namelijk constant van alles aan het organiseren. Nauwkeurig werken en oog voor detail zijn jouw sterke punten.

Wat wij bieden
-Wij bieden een goed salaris, passend bij je ervaring
-Een auto van de zaak
-Laptop en telefoon van de zaak
-Functie gerichte cursussen/opleidingen
-Een prettige werkomgeving

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV naar Niek@adenbreejen.nl

(Foto Den Breejen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin