Vacature: ‘Telefonist(e) / Receptionist(e) bij Gomes’

Word jij op vrijdag en zaterdag het stralend middelpunt van onze showroom in Aalsmeer?

In deze functie ben jij degene die zorgt voor de eerste indruk bij bezoekers van onze showroom. Jij werkt samen met onze verkoopmedewerkers, ontvangt onze gasten, biedt hen een drankje aan en zorgt dat zij worden verwezen naar de juiste persoon. Daarnaast beantwoord jij de telefoontjes die op de vestiging binnenkomen en zorg jij dat de wachtruimtes er keurig uit zien. Tot slot verricht jij lichte administratieve werkzaamheden voor – en in overleg met de verkoopmedewerkers.

Wat wij bieden
Een leuk weetje is dat wij Gomes Extras hebben waar onze medewerkers gebruik van mogen maken. De Gomes Extras dragen bij aan een goede balans in werk en privé en het verlagen van onze carbon footprint. Er zijn 4 pakketten en je kiest het pakket dat het beste bij jou past*.

*Aan deelname aan de Gomes Extras zijn bepaalde voorwaarden verbonden.

Wat wij vragen
Jij bent enthousiast, representatief, klantgericht, communicatief sterk en integer. Jij bent bereid om je te voegen naar onze normen en waarden, procedures en afspraken.

mail jouw reactie met cv naar Norbert.Schmitz@gomes.nl t.a.v. Norbert Schmitz. Mocht je meer informatie willen over deze functie neem dan gerust contact met ons op. Bellen kan via +31 297 324 364. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Gomes Noord‑Holland B.V.
Lakenblekerstraat 5‑9
1431 GE Aalsmeer
0297 324364

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin