Vacature: ‘Receptionist Stagiair / Front Office Medewerker’ 

Het team van Ziebart (Foto Ton van Eenennaam)

Ziebart is de wereldleider op het gebied van auto beschermingsoplossingen met een netwerk in 36 landen. Ziebart zorgt ervoor dat elke auto weer in showroomconditie komt. De services omvatten detailing (reinigen van het interieur of exterieur van uw voertuig), lakbescherming en ramen tinten.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en vriendelijke persoon om ons team te versterken als Receptionist Stagiair of Parttime Front Office Medewerker. De succesvolle kandidaat zal het eerste aanspreekpunt voor ons bedrijf zijn en een verscheidenheid aan administratieve en ondersteunende taken uitvoeren. Belangrijke verantwoordelijkheden zijn onder andere het beantwoorden van telefoontjes, het reageren op e-mails en het beheren van contactformulieren die via onze website worden ingediend.

Belangrijkste Verantwoordelijkheden:

– Telefoontjes Beantwoorden: Vriendelijke en professionele beantwoording van binnenkomende telefoontjes, doorverbinden naar de juiste afdelingen en het noteren van berichten indien nodig.

– E-mailbeheer: Tijdig en professioneel reageren op binnenkomende e-mails en ervoor zorgen dat vragen worden doorgegeven aan de relevante teamleden voor verdere opvolging.

– Contactformulieren Behandelen: Monitoren en beantwoorden van contactformulieren die via de website van het bedrijf worden ingediend, waarbij ervoor wordt gezorgd dat alle vragen tijdig worden erkend en afgehandeld.

– Ontvangst van Bezoekers: Bezoekers vriendelijk ontvangen en assisteren, hen op hun gemak stellen en doorverwijzen naar de juiste persoon.

Kwalificaties:

– Opleiding: Middelbareschooldiploma of gelijkwaardig; momenteel ingeschreven in een relevant studieprogramma is een pluspunt.

– Vaardigheden: Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail. Basisvaardigheid in Microsoft Office Suite (Word, Excel, Outlook).

– Ervaring: Eerdere ervaring in een receptie- of klantenservicefunctie is een pluspunt, maar niet vereist.

– *Eigenschappen:* Vriendelijke en benaderbare houding, vermogen om te multitasken en effectief te prioriteren, proactief en betrouwbaar.

Voordelen:

– Waardevolle ervaring opdoen in een professionele kantooromgeving.

– Flexibele werktijden om schoolroosters te accommoderen.

– Mogelijkheid om te leren over [specifieke industrie of bedrijfsspecifieke vaardigheden].

– Netwerkmogelijkheden binnen het bedrijf en de industrie.

Sollicitatieproces:
Om te solliciteren, stuur je je CV en een korte motivatiebrief waarin je je interesse in de functie en relevante ervaring uitlegt naar info@ziebartnederland.com

Ziebart Nederland
Zwarteweg 120
1431VM Aalsmeer
ziebartnederland.nl
085 401 23 71

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin