Vacature: Medewerker HR Support HilverdaFlorist

Ben jij op zoek naar een afwisselende en ondersteunende HR functie? Dan hebben wij de baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als Medewerker HR Support bij HilverdaFlorist zorg jij voor een vlekkeloze verwerking van allerhande administratieve taken op onze HR afdeling. Geen dag is hetzelfde bij ons en we garanderen je dat je je niet hoeft te vervelen. Je bent gedurende de dag onder andere bezig met verzuim meldingen, opstellen van arbeidscontracten, verwerken van HR mutaties, ondersteuning bij werving & amp; selectie, opleidingen en subsidies regelen en diverse HR Projecten. Tussendoor beantwoord je vragen van medewerkers en leidinggevenden die langs het HR kantoor komen lopen. Maar natuurlijk is er ook tijd om te lachen. Wij waarderen initiatief, dus als jij mogelijkheden ziet om de administratie efficiënter of beter te laten verlopen dan zien wij graag dat je dit aangeeft en uitprobeert.

Over het team
Je werkt nauw samen met onze HR Manager en ondersteunt en ontzorgt haar op het administratieve HR-vlak. De HR-afdeling is een kleine afdeling die klaarstaat voor alle medewerkers en leidinggevende.

Wat wij bieden
Bij HilverdaFlorist willen wij voorop lopen in de zich almaar verder ontwikkelende sierteeltsector en daar kun jij met jouw administratieve en dienstverlenende instelling aan bijdragen. Wij zijn een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan met een prettige werksfeer in een no nonsens, open en eerlijke en platte organisatie. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf haalt en bieden dan ook de mogelijkheid om door te groeien naar andere functies binnen het bedrijf. Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een functie voor 32 tot 40 uur in de week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw.
  • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis. Het is mogelijk om 7 vakantiedagen op fulltime basis bij te kopen.
  • Een jaarcontract, daarna bij goed functioneren, een contract voor onbepaalde tijd.
  • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen.
  • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL).
  • Reiskostenvergoeding conform de CAO Glastuinbouw.
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken (in overleg).

Wat wij vragen
Je vindt het leuk om de gehele HR administratie uit te voeren en vragen van medewerkers op administratief vlak te beantwoorden. Je hebt oog voor details, je bent kritisch, secuur, dienstverlenend en je vindt efficiency belangrijk. Je bent altijd bereid om je collega’s te helpen en je denkt graag mee in het belang van het team en de organisatie. Daarnaast beschik je over:

– MBO+/HBO werk- en denkniveau.
– Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een administratieve HR-functie.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook van het Engels.
– Goede beheersing van Outlook en het MS Office-pakket. Ervaring met het werken met een salaris- en personeelsadministratiesysteem is een pré (wij werken met NMBRS).

Stuur je cv en motivatiebrief aan Marije Buizer, HR Manager, via de e-mail, vacature@hilverdaflorist.com. Heb je vragen? Neem dan contact op met Marije. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06 51 18 51 75 of via de e-mail, m.buizer@hilverdaflorist.com.

(Foto pr)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel