Vacature: Logistiek Medewerker bij Adomex

(Advertorial) Als logistiek medewerker begin je vroeg in de morgen. Onze vestiging is te vinden op het bloemenveilingterrein Royal Flora Holland in Aalsmeer. Vanuit deze locatie zorgen we er samen voor dat onze klanten voorzien worden van het prachtigste snij- en decoratiegroen vanuit de hele wereld.

Kom jij bij ons werken in een gezellig team?

Met elkaar zorg je ervoor dat alle orders netjes en juist bezorgd worden bij onze klanten. Je springt bij waar nodig is en vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken. Je voert alle voorkomende werkzaamheden in de box uit. Denk hierbij aan het scannen van producten, uitvoeren van controles op de aantallen en de kwaliteit van het groen, het verzendklaar maken van veilingkarren.

Wat wij bieden

  • Een baan in een leuk en enthousiast team
  • Informele werksfeer
  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • 26 vakantiedagen op fulltime basis
  • Wekelijks vers fruit op elke locatie
  • Prima pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

Jij houdt van afwisseling in je werk en houdt van aanpakken. Jij bent niet bang voor vroeg opstaan, wij starten om 5.30 uur en werken van maandag tot en met vrijdag. Bij voorkeur zoeken wij een fulltimer, maar parttime behoort zeker tot de mogelijkheden. Werktijden en -dagen bepalen we in overleg. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Aalsmeer en je beheerst de Nederlandse taal.

Ben jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten via de mail hrm@adomex.nl of bel onze logistiek manager Hendrik op telefoonnummer 06 105 767 62. We gaan graag met jou in gesprek, de koffie staat klaar. Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin