Vacature kasmedewerker rozen

Foto via Werken in Aalsmeer

(Advertorial) Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Kasmedewerker Rozen ben je mede verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering  van teelt- en veredelingswerkzaamheden van rozen in overleg met de Veredelaar. Dit doe je op onze veredelingslocatie in De Kwakel met een oppervlakte van 8.000 m2 glas in een team van 7 personen en deels in afstemming met de naastgelegen productieafdeling (totaal 23.000 m2).

Je houdt je bezig met de uitvoeringen van werkzaamheden gericht op het planten, rooien en gewasonderhoud van veredelingsproeven, en het maken van bestuivingen, oogsten en zaaien van zaden en verspenen van zaailingen. Tevens stel je het gewasbeschermingsplan mede op en voert deze in teamverband uit. Je rapporteert aan de Veredelaar Rozen.

Jouw profiel
• MBO- (of HBO) werk- en denkniveau, bij voorkeur een tuinbouwopleiding;
• In bezit van spuitlicentie en heftrukcertificaat, of bereid die te behalen;
• Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands en Engels;
• Flexibel en bereid om mee te draaien in een weekendrooster;
• Ervaring met (Priva) klimaatcomputers is een pré.

Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op direct solliciteren via de werkeninaalsmeer website. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Paul Maris (Breeding Director Cut Flowers), via p.maris@dummenorange.com.

Lees vorig bericht

Bosse Elektrotechniek, hecht team professionals

Lees volgend bericht

Column: ‘Wat een vervelende leerkrachten’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *