Vacature: Hoofd TD bij Borgesius

(Foto Borgesius)

(Advertorial) Vanuit onze bakkerijen verspreid over het land ontwikkelen en bakken wij dagelijks vol passie en plezier heerlijke en gezonde bakkersproducten voor Albert Heijn. Wat ooit als een klein familiebedrijf begon, is nu ruim 125 jaar later uitgegroeid tot de grootste Koninklijke bakker van Nederland.

Elke dag rollen er 800.000 bakkerijproducten uit onze bakkerijen vanuit het hele land. Hiermee bevoorraden wij meer dan 1000 winkels om zo brood op de plank te brengen bij 6,2 miljoen huishoudens. Met dit soort aantallen snap jij als ervaren techneut in de procesindustrie dat onze machines altijd goed onderhouden moeten worden. Dat geldt ook voor de moderne machines die het productieproces in onze, volledig geautomatiseerde, industriële bakkerij in Aalsmeer uitvoeren.

Wij willen uitblinken met onze technische dienst, en omdat dit elke dag topsport is, zijn wij op zoek naar de perfecte coach om dit team (op) te leiden. Ben jij naast een ervaren techneut, die krachtige leidinggevende die medewerkers kan coachen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In onze bakkerij in Aalsmeer bouwen wij letterlijk en figuurlijk aan deze toekomst, en zie jij een uitdaging om zowel in een bestaand team als in een uitbreiding hiervan verder te bouwen? Dan ben jij op zoek naar deze baan!

Wat ga je doen?
Als hoofd technische dienst ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor de technische status van het machinepark, randapparatuur en utiliteit gebonden installaties. Onder deze verantwoordelijkheid behoren zowel korte als lange termijn werkzaamheden. Verder zijn onderstaande taken en verantwoordelijkheden de hoofdmoot van jouw functie:

 • Coördineren, coachen en direct aansturen van het technische team;
 • Jij maakt deel uit van het management en rapporteert aan de bakkerijmanager mede door OEE en Ultimo;
 • Opstellen van Capex Opex aanvragen;
 • Uitvoering- en verbeterplannen opstellen aangaande het correctief en preventief onderhoud. Hierbij gebruikmakend van het onderhoudsmanagement programma Ultimo;
 • Zorgdragen voor de kwaliteit van inzet en bijdrage van externe dienstverleners, en daarbij het beschikbaar stellen van middelen en materialen;
 • Zorgdragen voor beschikbaarheid van procedures, werkinstructies en veiligheidsinstructies;
 • Zorgdragen voor de werkplaatsinrichting, gereedschappen en hulpgereedschappen.

Wat wij bieden

Naast de gezellige en informele werksfeer binnen het team van Aalsmeer krijg je van ons:

 • Een salaris tussen de €3.700 en €4.495 bruto per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen conform CAO. Mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen;
 • Een keuzebudget wat je flexibel kunt inzetten en ook voor pensioenopbouw wordt gezorgd;
 • Beschikking over een laptop en een telefoon;
 • Veel vrijheid en de kans om dingen te leren, zowel met interne als externe opleidingen;
 • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van onze regeling om brood met korting te kunnen kopen.

Wat wij vragen
Wij zoeken een Hoofd Technische Dienst die zowel veel kennis en ervaring heeft binnen zijn vakgebied, als een krachtige leidinggevende die zijn medewerkers kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Jij werkt doelgericht met een praktisch oog en jij vindt het belangrijk dat het bruikbaar resultaat oplevert. Wij vinden het belangrijk dat jij denkt in mogelijkheden, niet in problemen. Een positieve instelling die motiveert voor een goede samenwerking, met een vleugje humor. Jij bent flexibel ingesteld. Ondanks dat jouw werktijden overdag liggen, blijft de wereld van een dagverse bakkerij soms onvoorspelbaar, en vinden wij het belangrijk dat jij klaarstaat voor jouw team, wanneer dit nodig is. Verder vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau in de richting mechatronica en/of elektrotechniek;
 • Meerdere jaren leidinggevende ervaring en bij voorkeur ervaring met verbeterprogramma’s (bijv. TPM);
 • Ervaring binnen de foodsector heeft de voorkeur;
 • Ervaring met projectmanagement is een pré.

Solliciteren?
Stuur een mail naar b.vantiggelen@borgesius.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin