Vacature: ‘Coördinator Contractbeheer’ bij Van Zanten Breeding

Wil jij een schakel zijn in het succesvol introduceren van onze nieuwe rassen in de markt? Bij Van Zanten Breeding zijn wij op zoek naar een

COÖRDINATOR CONTRACTBEHEER & IP

Je bent accuraat, zelfstandig en hebt interesse in kwekers- en merkenrecht.

Van Zanten Breeding is een innovatief en internationaal opererend veredelingsbedrijf in de dynamische wereld van bloemen en planten. Met een sterke thuisbasis in Nederland, klanten op alle continenten en productielocaties in Nederland, Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia zijn we dagelijks bezig met het veredelen, vermeerderen en vermarkten van mooie, inspirerende en duurzame variëteiten. Daarbij staat passie en plezier in het werk voorop!

Je bent onderdeel van een team met tien collega’s, wat betekent dat je elkaar ondersteunt en vervangt waar nodig. De standplaats is Rijsenhout, dat ligt langs de A4, dicht bij Schiphol. Het betreft een fulltime functie.

Jouw verantwoordelijkheden
Deze afwisselende functie kent twee aandachtsgebieden. Als eerste Intellectueel Eigendom, je bent verantwoordelijk voor het administratief aanvragen en bewaken van de kwekersrecht- en merkenrechtaanvragen. Hierin werk je samen met onze veredelaars en productmanagers. Daarnaast stel je licentiecontracten op en verzorg je de jaarlijkse follow up van deze contracten en zorg je samen met het team Customer Service voor de administratieve flow van klantorders en de facturatie van licenties. Je hebt veelvuldig contact met onze area export managers, productieplanners, financiële administratie en agenten, zowel in Nederland als internationaal. Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

Wat wij bieden
We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal Van Zanten elke dag plezierig maken.

Je werkt in een internationale omgeving en hebt contact met collega’s en klanten wereldwijd.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 251⁄2 vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer. Ook gedeeltelijk thuiswerken hoort tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

  • Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt.
  • Je bent proactief, accuraat en beschikt over een goed analytisch denkvermogen.
  • Je bent communicatief vaardig; je verwoordt en presenteert je goed, zowel op papier als in gesprek.
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een positief kritische inslag.
  • beschikt over HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring
  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk
  • kennis hebt van Intellectueel Eigendom, kwekersrecht en merkenrecht; heb je dit niet dan ga je
    deze kennis opdoen middels een training
  • goed om kunt gaan met digitale applicaties en het MS Office pakket.

Ben je enthousiast? We horen graag van je. Je sollicitatie en CV kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sandra Poot, Manager Customer Service; je kunt haar bereiken via 06 23327732 of s.poot@royalvanzanten.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin