Vacature: ‘Avond- weekendreceptionist’

Zorgcentrum Aelsmeer (Foto archief AV)

(Advertorial) Heb jij affiniteit met de zorg en een groot hart voor ouderen? Vind je het leuk om in contact te komen met onze bewoners en hun familieleden? Dan is deze functie bij Zorgcentrum Aelsmeer wellicht iets voor jou.

Wie zijn wij?
Zorgcentrum Aelsmeer ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen, een eigen wasserij, een keuken met restaurant en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn ThuiszorgAalsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 330 medewerkers en evenzoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg geboden. De kleinschalige structuur zorgt voor korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en de vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten.

Wat ga je doen?
Als receptionist ben je het visitekaartje van het Zorgcentrum. Bij de receptie ontvang je de bezoekers en maak je een praatje met bewoners die soms even bij je aanwaaien. Ook beantwoord je de telefoon, ben je het aanspreekpunt voor vragen of meldingen en voer je kleine administratieve taken uit. Denk bijvoorbeeld aan het sorteren van de post. Het team bestaat uit acht collega’s, waarin de sfeer goed is en iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Je werktijden variëren van 17:30-21:00 uur doordeweeks tot 09:00-13:00, 13:00-17:00 en van 17:00-21:00 uur in het weekend en op feestdagen.

Wat wij bieden
Voor Zorgcentrum Aelsmeer is het van belang om te zorgen voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou:

 • Een tijdelijk contract van 3 – 7 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een maandsalaris conform CAO VVT FWG 15 van €1.892,93 tot €2.345,78 bruto per maand (tenminste €12,10 per uur) bij een 36-urige werkweek. Inschaling op basis van ervaring en opleiding. Daarnaast heb je recht op een toeslag bij onregelmatige werktijden.
 • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisatie.
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, fitness, aanschaf mobiele telefoon of computer.

Wat wij vragen
Je bent communicatief vaardig en cliëntgericht. Je weet het vertrouwen te winnen van onze cliënten en daarnaast ook te behouden om er op sociaal vlak te zijn voor je medemens. Ook kan je bewoners geruststellen en zorgen voor een prettige en rustige sfeer. De volgende punten zijn ook van belang:

 • Werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau.
 • Zelfstandig werken en het dragen van verantwoordelijkheid is voor jou geen probleem.
 • Enige ervaring met baliewerkzaamheden en telefonie is gewenst.
 • Je bent voor verschillende diensten flexibel inzetbaar.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven.

Ben je na het lezen enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan voor 14 november 2022 met je motivatiebrief en CV via pz@zorgcentrumaelsmeer.nl onder vermelding van het vacaturenummer 24.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin