Vacature: Allround Elektromonteur

(Advertorial) Bosse Elektrotechniek is een modern en innovatief bedrijf, gevestigd aan de Witteweg in Aalsmeer, met een gezellige en informele sfeer. Met ons team realiseren we mooie projecten en is er onderling veel collegialiteit. Als dit je aanspreekt en je bent geïnteresseerd in onze openstaande vacature, dan ontvangen we graag je sollicitatie en je CV.

Wij zoeken per direct een: Allround Elektromonteur

Als allround elektromonteur kom je te werken in een professioneel en groeiend bedrijf met gevarieerde werkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig aanleggen van elektrotechnische-, domotica- en beveiligingsinstallaties, en het installeren van zonnepanelen. Als zelfstandig monteur komen alle aspecten van het vak aan bod en mag je deze van a tot z uitvoeren.
Binnen ons bedrijf heerst een informele sfeer en staat collegialiteit hoog in het vaandel.

Wij zoeken een flexibele en klantgerichte monteur met (V)MBO-E of een vergelijkbaar diploma met enkele jaren ervaring. Daarnaast dien je voor 40 uur in de week beschikbaar te zijn en ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden je een uitdagende functie met de mogelijkheid tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Daarnaast maak je deel uit van een jong, professioneel en enthousiast team.
Uiteraard bieden we je een passend salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail met je cv naar fleur@bosse-elektrotechniek.nl.

Bekijk de website voor meer informatie over ons bedrijf

(Foto: Bosse Elektrotechniek)

Lees vorig bericht

‘Werken aan hyperloop boeiend en inspirerend’

Lees volgend bericht

Joost de Vries met voorkeurstemmen in raad: ‘Ik ben apetrots’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *