Tweede ticket gratis voor ONE de Musical

Het promotieteam bestaande uit Fleur en Romana

(Advertorial) Het familiespektakel ONE de Musical, spelend in Studio’s Aalsmeer heeft speciaal voor inwoners van de regio de ‘Musical Mania Weken’ in het leven geroepen. Koop je een ticket voor een voorstelling in maart, dan krijg je een tweede ticket gratis. Hiermee viert de productie het einde van de lockdown en wil het graag ook de Aalsmeerders, Kudelstaarters en Rijsenhouters kennis laten maken met dit ‘hartstochtelijke’ liefdesverhaal. Geadviseerd wordt niet te lang te wachten met bestellen, want ‘op is op en weg is weg’.

Om de actie te promoten gaat het ONE the musical-promotieteam, bestaande uit Fleur en Romana, in Aalsmeer en omgeving op pad met een unieke bakfiets voorzien van LED scherm. De meiden delen actieflyers uit en enthousiasmeren mensen om de spectaculaire avond te beleven door gebruik te maken van deze voordeelactie.

Word onderdeel van het team
ONE de Musical is op korte termijn op zoek naar personeel. Gastvrije gastvrouwen of -heren en horecatoppers zijn meer dan welkom. Samen met de cast en crew zorgen zij ervoor dat het publiek een geweldige avond beleeft en het hen aan niks ontbreekt. Kom het team versterken en word ook onderdeel van het spektakel ONE de Musical! Interesse? Kijk op onze website of mail naar hr@onethemusical.com.

Interesse in de voordeelactie? Ga naar onedemusical.nl/gratisticket en regel het vandaag nog.

(Foto: pr)

 

Lees vorig bericht

Actie ‘Energiezuinig Wonen Kudelstaart’ van start

Lees volgend bericht

Veel te beleven op uitslagenavond


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *