TIP Group, specialist in hydraulische laadkleppen

Michael Kalkman (Foto: Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Michael Kalkman, vestigingsmanager bij het aan de Loetenweg gevestigde bedrijf  TIP Group, voorheen JS Laadtechniek.

Door: Hans van der Linden. Michael Kalkman woont in Vlaardingen en is een actieve motorrijder die graag dagen op pad gaat en inmiddels bijna alle bergpassen van Europa heeft ontdekt. Hij werkt nu een jaar bij  TIP Group en is de eindverantwoordelijk manager van het onderdeel dat gespecialiseerd is in het plaatsen van nieuwe laadkleppen. Maar ook onderhoud, keuring en reparatie van laadkleppen vallen onder zijn supervisie.  Voordat hij bij de TIP Group kwam, werkte Michael vijftien jaar op Schiphol bij TNT.

“Ik ben benaderd om dit onderdeel, wat een middelgroot familiebedrijf was, volledig te integreren in de multinational die de TIP Group is en hen mee te nemen in alle zaken die daarbij horen. Denk hierbij onder andere aan automatisering, gekoppelde systemen en EHS-zaken. Bijvoorbeeld verbetering van gezondheid, veiligheid en milieu.

TIP Group, Amstelveen- Aalsmeer
TIP voert alle onderhoud, reparatie en (LPK) keuringen uit van alle soorten laadkleppen. Daarnaast kunnen er op locaties in de nabijheid trailers  en trucks gehuurd en geleased worden. Tevens voorziet de TIP Group in algemeen onderhoud en reparaties aan trailers. Ook voor aanvullende diensten zoals telematica, pechhulp-service en de verkoop van gebruikte trailers is de TIP Group het juiste adres.

“Een van de grootste uitdagingen binnen onze branche,” zegt Kalkman, “en waarschijnlijk momenteel binnen de meeste branches, is het vinden van bekwaam technisch personeel. Het is daarom altijd goed om je als bedrijf te profileren in de lokale business en te laten zien wie je bent en wat je doet en kan. Bekendheid in de markt is daarbij essentieel. Daarom zijn wij lid van de Businessclub.”

TIP Group Amstelveen – Aalsmeer
Industrieterrein de Loeten
Afmijnstraat 8
1187 ZZ Amstelveen
Openingstijden: ma t/m vrijdag 8.00 uur – 17.00 uur
Mail: aalsmeer.workshop@tip-group.com
020 -8097305
tip-group.com/nl/locaties/tip-aalsmeer
facebook.com/tipeurope
linkedin.com/company/tip-group
youtube.com/channel/UCvjFtUrPYGkV5nkiDyU1YYA
instagram.com/tipgroupcan

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin