Scotch Whisky Investments: investeren in gouden toekomst

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Robbert van Winsen, Senior Investment Advisor bij Scotch Whisky Investments.

“Schotse single malt whisky staat al eeuwen voor klasse, kwaliteit en vakmanschap. In het afgelopen decennium heeft de beroemde drank een nieuw publiek aangetrokken: serieuze beleggers.”

Door: Hans van der Linden. Robbert is een geboren en getogen Katwijker. De familie van Robbert was vroeger actief in de bloemensector en in zijn jeugd waren de veilingen van Rijnsburg en Aalsmeer voor hem geen onbekend terrein. Na ruim zestien jaar bij ING te gewerkt te hebben, waar Robbert in 2005 als stagiair is begonnen en in de rol van Private Banker is geëindigd, is Robbert afgelopen jaar bij Scotch Whisky Investments aan de slag gegaan. Voor hem een nieuwe stap bij een organisatie met een fysiek beleggingsproduct, een ‘prachtig’ bedrijf, zoals hij het zelf noemt. “Bij Scotch Whisky Investments draait alles om de gezamenlijke ambities, de teamgeest en het samen werken aan één doel: het beste voor de klant. Dit is waar mijn collega’s en ik het voor doen en energie van krijgen.”

Robbert heeft een voorliefde voor amateurvoetbal en is contactpersoon voor de regionale sportverenigingen welke door Scotch Whisky Investments worden ondersteund en is adviseur voor zowel particulieren als ondernemers die willen investeren in een Whisky portefeuille.

Scotch Whisky Investments
Scotch Whisky Investments is een Nederlands bedrijf, heeft het beleggen in schaarse Schotse Single Malt whisky voor een brede groep investeerders toegankelijk gemaakt en is in het bezit van een AFM-vergunning sinds 2014. De organisatie telt inmiddels 65 medewerkers verdeeld over Nederland, Schotland, België en Midden-Amerika.

“De whisky die we bij  Scotch Whisky Investments in Vermogensbeheer voor onze klanten beheren, bestaat uit circa 20 procent flessen whisky en 80 procent uit whisky die nog gebotteld moet worden en in vaten ligt te rijpen. Inmiddels beheren we ruim 255 miljoen euro aan ondergebracht vermogen voor onze relaties. De klant is juridisch eigenaar van het fysieke product, Scotch Whisky Investments zorgt voor de opslag, verzekering en beheer van de flessen en vaten,” aldus Robbert.

Investeren met behulp van Scotch Whisky Investments kan op twee  manieren: volledig ontzorgd zijn van aan- tot verkoop middels Vermogensbeheer vanaf €100.000 of door zelf te beleggen vanaf enkele honderden euro’s via THE SWEX (www.theswex.com)

Waarom beleggen in Scotch Whisky?
Elke belegger is anders. Daarom biedt Scotch Whisky Investments verschillende instapmogelijkheden aan voor een investering die geheel aansluit op de doelen van de klant. Robbert: “Een misverstand is dat je zelf affiniteit moet hebben met whisky om erin te beleggen. Circa 80 procent van onze beleggers is geen liefhebber. Een zorgeloze vermogensgroei, structurele schaarste en een stabiel rendement zonder correlatie met traditionele financiële markten. Schotse single malt whisky is de meest stabiele ‘alternative’ op de markt. Niet gek dus dat steeds meer beleggers kiezen om whisky toe te voegen aan hun portefeuille.”

Businessclub FC Aalsmeer
Scotch Whisky Investments is betrokken bij diverse regionale clubs waaronder FC Aalsmeer. Naast een bijdrage in sponsoring van de clubs, onderhouden wij hiermee onze netwerkcontacten.

Interesse geprikkeld? Neem dan contact op met Robbert via onderstaande contactgegevens. Een bezoek aan de Scotch Whisky Investments met het bijbehorende whisky museum is een beleving op zich.

(Foto’s SWI)

Scotch Whisky international B.V.
Industriekade 18A , 2172 HV Sassenheim}
www.scotchwhiskyinvestments.com
www.facebook.com/ScotchWhiskyInternational
www.linkedin.com/company/scotchwhiskyinvestments
www.instagram.com/scotchwhiskyinvestments

Contact gegevens Robbert van Winsen:
Mail: r.vanwinsen@scothwhiskyinvestments.com
Mob: 06-59833799

Komende donderdag 22 juni is de afsluitende Meer voor Ondernemersavond in Hotel Renaissance. Thema is Cyber Security en voorafgaande is er een barbecue. Meer informatie is te vinden in onderstaande advertentie. Opgeven kan via de mail: event.bcaalsmeer@gmail.com  Klik hier voor een promofilmpje over deze slotavond.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin