Schoonmaakbedrijf houdt keurmerk

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries kan de klant weer laten zien dat het aantoonbaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid gaat. Na een procedure van inspecties en papieren rompslomp mag het bedrif het OSB-keurmerk blijven voeren.

De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten, kortweg OSB, heeft voor haar leden de verplichting ingevoerd dat ze het keurmerkcertificaat behalen. Per september 2013 kon Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries dit keurmerk al hanteren, en onlangs is de verlenging hiervan goedgekeurd.

Alles doornemen
“Er zijn zogenaamde audits geweest waarbij een bureau langs kwam op kantoor en op de werkvloer,” vertelt Claudia Kooijman, werkzaam bij De Vries. “Ze namen alles door, van ons betalingsgedrag, personeelsdossiers, tot aan belastingformulieren en offertes. Gelukkig kregen we eerst een checklist waardoor we al veel voor konden werken.” Het schoonmaakbedrijf kon laten zien dat de financiële en personele administratie in orde waren en dat kwaliteit, service, betrouwbaarheid en vakmanschap belangrijk zijn. 

Het ‘totaal’-schoonmaakbedrijf behaalde in 1996 al het ISO 9001-certificaat van Bureau Veritas. Ook past het de code verantwoord marktgedrag voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche toe. Doordat het managementsysteem voldoet aan de nodige eisen, mag deze norm gehanteerd worden.

(Foto: Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin