Sani-Dump kijkt uit naar nieuwbouw

Nana op de berg stenen die pas nog het vorige onderkomen van Sanidump vormden

(Advertorial) Het uitzicht vanuit de tijdelijke showroom van Sani-Dump aan de Turfstekerstraat is op zijn zachtst gezegd bijzonder. Een enorme berg gemalen puin bedekt het verder nagenoeg lege terrein. Tot een maand of twee geleden bevond zich nog het onderkomen van de bekende sanitairspecialist.

De tijdelijke showroom in een voormalig pand van Dillewijn Verpakkingen mag dan kleiner zijn dan zijn gesloopte voorganger aan de overzijde, de korting is vele malen hoger. Er is hier geen ruimte voor kant en klare opstellingen en dan moet je wat anders verzinnen. Aanbiedingen dus. Volgens eigenaar Nana Aniam gaat de korting wel tot 80 procent ten opzichte van de oorspronkelijke waarde. “Ik mag het niet hardop zeggen maar we zijn van alle Sani-Dump vestigingen wel de goedkoopste.”

Aan de weg timmeren
Nana zegt enorm uit te kijken naar de nieuwbouw aan de overkant waar binnenkort de bouw start van verzamelgebouw De Lakenbleker. “Als het allemaal gaat zoals gepland dan wordt alles in maart volgend jaar opgeleverd. De ontwikkelaar zorgt ervoor dat ons pand als eerste klaar is. Hopelijk al eind van dit jaar maar we moeten afwachten hoe het gaat. En tot die tijd flink aan de weg timmeren met onze spectaculaire aanbiedingen.”

Binding
Met de verkoop van de bedrijfspanden in het nog te bouwen complex, gaat het uitzonderlijk goed. In zeer korte tijd is 80 procent verkocht en staan er nog diverse opties uit. “Het mooie is dat het vrijwel allemaal Aalsmeerse ondernemingen zijn die hier iets gekocht hebben,” zegt Nana, “dat is positief voor de binding. Lokale partijen hebben over het algemeen meer hart voor de omgeving dus daar ben ik heel blij mee.”

(Foto’s: Arjen Vos)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin