RSM, ‘We go that extra mile’

(Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Edwin van Ravenswoud, partner bij RSM. 

Door: Hans van der Linden. Edwin is woonachtig in Rijsenhout en partner bij RSM. Binnen het bedrijf heeft hij de specialismen Family Office Services en Wealth Management. Daarnaast houdt hij zich bezig met het begeleiden van aandeelhouders en directieteams in het optreden als één team om daarmee het (familie)bedrijf beter te laten functioneren en zodoende de waarde van het bedrijf te vergroten.

Privé speelt hij graag een potje tennis en sinds kort padel en daarnaast houdt hij van golfen.

Wat doet RSM?
RSM is een organisatie die in 123 landen actief is middels het z.g. RSM-netwerk en heeft wereldwijd 51.000 professionals in totaal 860 kantoren in dienst. Binnen Nederland is RSM in 2019 ontstaan, na samenvoeging van een aantal regionale accountancy kantoren. RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advies in financieel-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau is RSM op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van haar cliënten. Binnen Nederland heeft RSM negen kantoren, met in totaal ongeveer 600 medewerkers.

Onderscheidend
“Wij onderscheiden ons door een landelijke dekking met regionale aanpak. Dat wil bijvoorbeeld zeggen, dat wij al onze klanten persoonlijk kennen en uiteraard ook uitstekende kennis hebben over de business waar onze klanten zich mee bezig houden. Onze kwaliteitsstandaard ligt op een zeer hoog niveau en wij zijn altijd helemaal ‘up to date’ wat betreft de diverse wet- en regelgeving op de verschillende aandachtsgebieden. RSM vertegenwoordigt met name klanten in het midden- en grootbedrijf die vaak ook vestigingen in het buitenland hebben, waaronder bedrijven in de land en tuinbouw.”

Waarom het lidmaatschap bij de BusinessClub?
“Via een relatie ben ik in contact gekomen met de BusinessClub. Deze relatie nodigde mij uit voor een BusinessClub ondernemersavond die bij zijn bedrijf werd georganiseerd. Tijdens deze inspirerende avond kwam ik veel andere bekenden en klanten van RSM tegen. Omdat wij ons als regionaal dienstverlener profileren, vond ik een lidmaatschap bij de BusinessClub goed passen bij de kernwaarden van RSM.

Daarbij vinden wij het interactieve platform Werken In Aalsmeer een geweldig initiatief. RSM is altijd opzoek naar gemotiveerde en talentvolle nieuwe medewerkers. Op dit platform vind je een overzicht van onze openstaande vacatures. Staat er een functie tussen die jou aanspreekt? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie, via telefoonnummer 023-5300400.

Wat zouden jullie de leden van de BusinessClub en andere lezers willen meegeven?
De adviseurs van RSM staan altijd voor u klaar! Dit doen wij op onze eigen manier, persoonlijk en tegelijkertijd zakelijk. Onze bedrijfsslogan: “We go that extra mile’.

RSM Hoofddorp
Mercuriusplein 9
2132 HA, Hoofddorp
W: www.rsm.global/netherlands/nl
T: 023-5300400
E: info@rsmnl.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin