Rabobank tekent partnercontract Ride for the Roses

Rabobank Regio Schiphol steunt de Ride for the Roses. Onlangs heeft de bank een sponsorcontract getekend en is hiermee partner van het fietsevenement voor het KWF.

Voor een groot deel komen de inkomsten uit de deelnamebijdragen van de fietsers die de 100, 50 of 25 kilometer gaan fietsen. Maar zeker zo belangrijk zijn de bedrijven die zich verbinden aan de Ride for the Roses, en sponsoren.

Een moment dat er toe doet
Een zo’n bedrijf is de Rabobank. Ze gaan ook met een groot team van fietsers meedoen en  waar de mogelijkheid zich voordoet schromen de Rabobank-medewerkers niet om aandacht voor de Ride for the Roses te vragen. Ook in verschillende uitingen richting hun klanten en relaties wordt de Ride for the Roses gepromoot.

Mart Pfeiffer probeert als directievoorzitter van Rabobank Regio Schiphol zoveel mogelijk klanten en collega’s op de fiets te krijgen. “De filosofie van de Ride for the Roses, met zijn allen fietsen om geld voor de bestrijding van kanker in te zamelen, sluit prima aan bij de Rabobank.  Als iemand vlak voor de start het lied ‘The Rose’ zingt, hebben alle duizenden deelnemers kippenvel. Het evenement is van een authenticiteit die niet is te evenaren; er met z’n allen zijn op een moment dat er toe doet.”

Samen een vuist tegen kanker
Ron Leegwater, hoofd communicatie en sponsoring bij Rabobank Regio Schiphol, voegt toe: “De Ride is naast het bijzonder goed doel waar we met z’n allen voor fietsen ook gewoon een prachtig evenement om aan deel te nemen. Iedereen kan meedoen want er zijn tochten van 25, 50 of 100 kilometer. Welke afstand je ook fietst, deelname is geweldig, daar gaat het om.”

Leegwater zet zich ook naast zijn werkuren bij de Rabobank in voor de Ride for the Roses. Hij maakt met nog vijf andere vrijwilligers deel uit van de lokale communicatiewerkgroep. “Niemand moet meer om de Ride for the Roses heen kunnen. Samen een vuist tegen kanker maken en dat in en rond Aalsmeer.” 

Sponsormogelijkheden
Ieder bedrijf, groot of klein, kan iets betekenen in de strijd tegen kanker en sponsor worden. Dit kan door het meedoen aan het evenement met een bedrijfsteam, een financiële bijdrage leveren in ruil voor reclame of lokale sponsor worden.

De vrijwilligers van de werkgroep sponsoring gaan graag met het bedrijfsleven in gesprek over de mogelijkheden. Interesse? Stuur een mail naar sponsoring@ridefortheroses.nl of neem contact op met Peter van Eick, voorzitter van de werkgroep op telefoonnummer 06-57579394.

Foto: (van links naar rechts) Ron Leegwater, hoofd communicatie Rabobank, Mart Pfeiffer, directievoorzitter Rabobank en Erik Romijn van Ride for the Roses tekenen het sponsorcontract midden in Aalsmeer (foto Rabobank)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel