Promotie en goud voor Imca Pape

Na een goede thuiswedstrijd vorige week in de Bloemhof, mochten de SV Omnia 2000 twirlsters zondag naar Leimuiden voor de Majorette- en Twirlwedstrijd georganiseerd door Mavileo.

Imca Pape behaalde bij het onderdeel Super X-Strut de gouden medaille. Ze is dit jaar weer met dit onderdeel begonnen en het wierp meteen zijn vruchten af. Ook werd ze voor haar optreden beloond met promotie naar de intermediate categorie met mooie punten.

Teamspirit
Ook Rachel en Julia behaalden goud bij het onderdeel Duo Dance Twirl. En bij de diverse solo-onderdelen werden nog meer gouden plakken behaald. Een goed eindresultaat werd behaald met negen keer goud en zes keer zilver. Trainsters Maaike en Valerie waren weer trots op hun meiden.

Tijdens de wedstrijd stond teamspirit centraal voor de Aalsmeerse twirlsters. Een niet fitte Sabine kwam toch naar de wedstrijd en Yosra werd vervangen door Imca en Aimee verving Lonneke. De teams bestaande uit Nikkie, Eefke, Julia en Alicia en Aimee, Noa, Eline en Resa behaalden beide de tweede plaats. 

Foto: Boven van links naar rechts – Imca, Alicia, Selina, Eefke, Nikkie, Kim en Solenne. Midden van links naar rechts – Noa, Aimee, Eline en Resa. Voor van links naar rechts – Julia en Rachel. Op de foto ontbreekt Sabine (foto SV Omnia 2000)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin