Podcast met Marco van Zijverden

Ron Leegwater en Marco van Zijverden (Foto pr)

De nieuwste aflevering van Ron’s Ondernemerspodcast Aalsmeer is vanaf nu te beluisteren. In deze podcast van ondernemersvereniging Nieuw Ondernemend Aalsmeer (NOA) wordt de luisteraar meegenomen op een reis waarin gastheer Ron Leegwater Aalsmeerse ondernemers interviewt aan de hand van hun favoriete muziek. In aflevering 5 is het de beurt aan Marco van Zijverden, co-founder en RvC-lid van de Dutch Flower Group.

Marco betrad op jonge leeftijd het familiebedrijf, de Dutch Flower Group, en heeft het laten uitgroeien tot een wereldwijd opererend bedrijf met activiteiten in meer dan honderd landen en waarin zo’n 4000 mensen actief zijn. In 2021 deed Marco een stapje terug uit het dagelijkse bestuur, maar hij bleef als commissaris betrokken bij de onderneming.

Muziek als verbindende factor
De rode draad in Rons podcastserie zijn drie favoriete nummers van de geïnterviewde ondernemer. Aan de hand van deze muziek gaat Ron in op de verschillende aspecten van zijn gast. Zo krijgt de luisteraar een inkijkje in het leven en werk van Marco en worden verhalen gehoord over zijn jeugd, zijn vroege betrokkenheid bij het familiebedrijf, zijn liefde voor zijn vrouw en gezin en zijn werk voor Dutch Flower Group. Belangrijk thema is ook Marco’s maatschappelijke betrokkenheid en inbreng bij lokale activiteiten. Bijvoorbeeld als jurylid bij de Onderneming van het Jaar en bij de organisatie van de Ride for the Roses.

Menselijke kant
Ron Leegwater brengt met zijn muzikale benadering persoonlijke en authentieke verhalen voor het voetlicht. Dit maakt de podcast tot een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de lokale ondernemerscultuur. Ron Leegwater zegt hierover: “Het is voor mij bijzonder om via deze podcasts de menselijke kant van ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart te laten zien. Onze gesprekken bieden een frisse en persoonlijke blik op de ondernemers in deze regio, en ik kijk uit naar de afleveringen die nog gaan komen.”

Spotify
De vijfde aflevering van Ron’s Ondernemerspodcast Aalsmeer is nu te beluisteren op Spotify. Voor meer informatie, interviewaanvragen of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met info@nieuwondernemenendaalsmeer.nl.

(Partnerbijdrage Nieuw Ondernemend Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel