Outlet Homedezign geeft positieve energie

[Advertorial]   De aankondiging dat Carla de Klerk Interieur ‘totaalopruiming’ zou houden, heeft flink wat teweeg gebracht. Opnieuw een toonaangevende winkel weg uit de Zijdstraat? Winkeliers en klanten waren geschokt. Meer dan 100 jaar is hier een woninginrichter gevestigd en dan zou het ophouden…

Eigenaar Guido de Klerk had het voor zichzelf al helemaal besloten. “De reden om te stoppen was voor mij dat de locatie hier maar niet verbetert. Maar ook het sterk veranderende consumentengedrag. In de ‘retail’ is het in deze tijd gewoon echt belangrijk dat je locatie goed is. De consument is niet meer zo trouw aan een winkel zoals vroeger. Een winkelgebied moet echt iets te bieden hebben wil een consument erheen gaan,” aldus de ondernemer die de hoop op een bruisende Zijdstraat heeft opgegeven.
 
Stoppen vanwege financiële problemen was volgens hem niet aan de orde. Meer het gegeven dat er geen verbetering in zat en hij, net 40 geworden, op een punt was gekomen dat hij wil nadenken over wat te doen met de rest van zijn werkzame leven.
 
Sterk gereduceerd
“Ik besloot een totaalopruiming te houden en te stoppen met een paar maanden. Die opruiming ging echter zo goed dat ik een aantal goede relaties/fabrikanten van mij heb benaderd met de vraag mij te ondersteunen hierin. Ik heb ze gevraagd hun overtollige voorraden, showroom- en beursmodellen bij mij in de winkel te zetten tegen een sterk gereduceerde prijs. Het staat immers ook bij hen in het magazijn. Dat hebben wij vervolgens ook gedaan met meubels, karpetten en woonaccessoires van goede kwaliteit met een design.”
 
Wisselend assortiment
Volgens De Klerk slaat dit nieuwe concept onder de naam ‘Outlet Homedezign’ bijzonder goed aan bij de consument, die tegen flinke korting (25-60%) nieuwe producten kan uitzoeken van hoge kwaliteit. Met grote regelmaat is er nieuwe aanvoer zodat het assortiment steeds wisselt. Te zien zowel op de website als in de winkel. “Het gaat nu zo goed dat ik het moment van stoppen nog maar wat verder voor me uitgeschoven heb. Maar het belangrijkste is misschien wel dat ik het hartstikke leuk vind om te doen en er weer positieve energie van krijg!”
 
Outlet Homedezign
Zijdstraat 9, Aalsmeer
0297 324577
 
Foto: volop keuze in de Outlet Homedezign van Guido de Klerk. Foto Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel