Oranjegebak van Vooges maakt Koningsdag compleet

Medewerkers van Bakkerij Vooges druk met oranjegebak (Foto archief AV/Arjen Vos)

(Advertorial) 27 April is een dag waarop heel Nederland zich in het oranje hult en volop feestviert. Bakkerij Vooges doet hier traditioneel weer graag aan mee en bakt zoals gebruikelijk de heerlijkste oranje tompoucen en oranje soezen.

Deze lekkernijen zijn verkrijgbaar in de winkels in de Zijdstraat en Poldermeesterplein en aan Visserstraat 38 via de speciale drive thru. Hier hoef je niet eens uit de auto te stappen om deze heerlijke traktaties te bemachtigen. Via de website bakkerijvooges.nl zijn ze snel en makkelijk te bestellen

(Foto Vooges)

Feestelijk tintje
Wat maakt het oranjegebak van Vooges nou zo bijzonder? “Onze oranje tompoucen en moorkoppen zijn gemaakt van de beste ingrediënten en worden vers gebakken in de eigen bakkerij. Het bladerdeeg is lekker knapperig en de vulling van banketbakkersroom of slagroom is heerlijk romig. De oranje glazuurlaag maakt het helemaal af en zorgt voor een feestelijk tintje,” aldus bakker Jasper Engel.

Of je nu Koningsdag thuis in Aalsmeer viert of ergens anders, deze oranje traktaties mogen volgens Jasper niet ontbreken. “Bestel ze of komt langs in de winkel en geniet van een heerlijke en feestelijke lekkernij. Proef de kwaliteit en vakmanschap van onze ambachtelijke bakkerij en maak je Koningsdag compleet met deze smakelijke traktaties.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel