Opvallende bezorgauto voor BudgetBroodjes

(Advertorial) Met de aanschaf van een volledig elektrische Renault Twizy heeft Arjen Verburg van BudgetBroodjes er een verantwoorde blikvanger bij. “De Twizy is ideaal voor de korte ritjes. We kunnen hiermee niet alleen vliegensvlug bestellingen afleveren maar zijn tegelijkterijd ook nog milieubewust bezig,” aldus Verburg.

Met een buurman als Renault Nieuwendijk is er elke dag zicht op tal van nieuwe modellen. Met name de Twizy is wat dat betreft een in het oog springend vervoermiddel. “We hebben er eentje beschikbaar voor mensen die hun auto bij ons in onderhoud hebben,” zegt Bram Kennis van Nieuwendijk. De verkoper zorgde ervoor dat de wens van buurman Verburg werd ingewilligd. “We hebben de Twizy in twee uitvoeringen: in 45 of 80 kilometerversie waarmee je in het laatste geval ook gewoon de grote weg op mag. Arjen Verburg ging voor de autoversie.”

Nagestaard
In de paar weken dat de Twizy nu gebruikt wordt, zijn de voordelen duidelijk merkbaar. “Ongeveer 60 procent van al onze ritten zijn bestellingen die we met de Twizy kunnen bezorgen: dichtbij en niet al te groot. Een paar tassen met belegde broodjes passen zo achterin. En onderweg worden we door iedereen aangekeken en nagestaard, dat is mooie reclame voor ons,” aldus Verburg, ondernemer van het jaar 2016.

Voorraadmodellen
En tegelijk ook reclame voor de eveneens aan de Witteweg gevestigde Renault annex Daciadealer die deze laatste dagen van het jaar nog spetterende aanbiedingen heeft. “De autoprijzen gaan na de jaarwisseling weer omhoog dus het loont best de moeite om nu nog toe te slaan met extra korting op een aantal interessante voorraadmodellen,” aldus Bram Kennis.

Foto: Arjen Verburg (r) en Bram Kennis met de opvallende Twizy in de bekende BudgetBroodjeskleuren. Foto Arjen Vos
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel