Ook op zondag kerstshoppen in Aalsmeer Centrum

Door: redactie. Komend weekend, het laatste weekend voor de Kerst, maken de ondernemers in Aalsmeer Centrum het extra gezellig voor de klanten. Zaterdagmiddag loopt er een Charles Dickens-band door de winkelstraten en worden er cadeautjes uitgedeeld aan het winkelend publiek. De winkeliers pakken uit met speciale eindejaar acties en sommigen hebben kraampjes met uitverkoop op straat. Een winterse ‘koopjesdag’ dus.

Deze maand krijgen klanten bij iedere bestede 10 euro een stickertje en bij tien stickertjes kunnen ze hun volle spaarkaart inleveren bij de deelnemende ondernemers. In januari is de trekking waarbij naast vele prijzen een shoptegoed van 250 euro gewonnen kan worden. Zaterdagmiddag wordt er één klant extra in het zonnetje gezet met een kerstpakket. De uitslag van deze speciale Kersttrekking komt op de sociale media van Aalsmeer Centrum.

Koopzondag
Om de drukte een beetje te spreiden zijn veel ondernemers zondagmiddag extra open. Kerstinkopen kunnen gedaan worden bij onder andere: Action, Big L, Blokker, Bruna, diEMode, jipswinkeltje, Kruidvat, Phone House, Shoeby, Siphra’s Studio, Sparnaaij Juweliers, Stijl & Meer, The Nail CEO, Trouw! Bruidsmode, Van der Schilden Lingerie, Van Uffelen en de Wereldwinkel. Check de website van aalsmeercentrum voor het complete overzicht.

Steun de horeca
Voor wie nog niet weet wat te eten met Kerst is het een idee om te gaan lunchen bij de lokale horeca of een uitgebreid kerstmenu dan wel high tea te bestellen bij één van de lokale restaurants. Een steuntje in de rug kan de horeca deze Kerst goed gebruiken.

Foto archief AV/Laurens Niezen Fotografie

Lees vorig bericht

Zuydveste ligt op schema

Lees volgend bericht

Officiële mededelingen 16 december 2021


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *