Onderneming van het jaar: nog 2 weken aanmelden

Wie vindt dat zijn bedrijf de Aalsmeerse Onderneming van het Jaar 'moet' worden? De inschrijving voor de verkiezingen is nog open tot en met 31 januari. Er zijn drie categorieën bedrijven: MKB groot, MKB midden/klein en starters. In elke categorie worden door een vakjury drie genomineerden aangewezen. De drie winnaars worden op de ondernemersavond op vrijdag 7 maart bekendgemaakt.

Criteria die de jury voor gevestigde ondernemingen hanteert, zijn onder meer innovatief, duurzaam, ondernemerschap en lokale betrokkenheid. Voor starters zijn de criteria innovatief, groei en marktpotentie. Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden, maar het is ook mogelijk bedrijven op te geven.

Derde keer
Het is de derde keer dat de verkiezingen worden gehouden. In 2011 werd Dutch Flower Group (DFG, op de foto met onder meer de andere genomineerden) onderneming van het jaar en Westeinder Paviljoen de beste starter. In 2012 won FIQAS Software bij de grote bedrijven en Multi Supplies bij de middelgrote/kleine; tot starter van het jaar werd Zeilmakerij Aalsmeer gekozen.

Vorig jaar zijn er geen verkiezingen geweest. De organisatie en een denktank onderzochten een nieuwe opzet, met onder meer jaarlijks bij toerbeurt de verkiezing van ondernemingen van het jaar en starter van het jaar. Maar vooralsnog lijkt er weinig veranderd. Al met al kwam het tot uitstel tot maart dit jaar én een sterk verkorte tijd voor aanmelding.

● Aanmelden via mail
● Kijk voor meer informatie op OvhJ-website; de aangekondigde inschrijfformulieren zijn er niet te vinden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel