Ondernemerscheque Solidoe voor Boerenvreugd

Stichting Kinderopvang Solidoe is winnaar geworden van de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar 2014’. Hieraan was een cheque verbonden van € 1000. De stichting besloot dit bedrag te schenken aan kinderboerderij Boerenvreugd, omdat ze een tijd dicht moesten als gevolg van de vogelgriep.

Een belangrijke factor waarom Solidoe winnaar van het jaar 2014 werd, is dat ze zich inzetten voor de maatschappij. Er wordt samengewerkt met sportverenigingen, ze sponsoren veel en de kinderen gaan regelmatig op bezoek bij mensen in het zorgcentrum. Ook betrekken ze de kinderen in projecten door bijvoorbeeld een Run for schools-project of een Clini Clowns-winterfair. Ze vinden het belangrijk dat kinderen leren dat je inzetten voor andere doelen leuk en fijn is.

Terechte winnaar
Wethouder economische zaken Ad Verburg: “Volgens de Jury is Solidoe innovatief en speelt in op de markt. Solidoe participeert in allerlei netwerken om de kennis te delen met anderen. Solidoe is ook maatschappelijk betrokken en werkt wijkgericht. De kinderopvangsector is enerzijds een arbeidsmarktinstrument en levert anderzijds een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen.

Solidoe is ook van mening dat kinderen groot worden in hun wijk en dat het belangrijk is om juist daar een rol in te spelen. Vandaar dat Solidoe in de wijken gehuisvest is en uitdrukkelijk samenwerking zoekt met het onderwijs en met andere organisaties. Ook koopt Solidoe alle producten in de Aalsmeer. Daarom is Solidoe voor de jury de terechte winnaar van de prijs Onderneming van het Jaar.”

Trots
Directrice Monic van Diemen legt uit dat alle medewerkers trots zijn op de ondernemersprijs. “We hebben heel veel leuke reacties gehad op het winnen van de verkiezing. Mensen stuurden spontaan bloemen of kwamen langs.”

Foto: wethouder Ad Verburg en voorzitter John Jansen van ondernemersvereniging Ondernemend Aalsmeer en Monic van Diemen van Solidoe met de cheque voor Boerenvreugd. (foto gemeente)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin