Ondernemers omarmen moorkoppen

Voor het vierde jaar in successie lanceert Ab Müller in samenwerking met Multi Supplies de Müller-Multi Moorkoppenactie. Van 1 tot en met 6 februari wordt van elke verkochte moorkop 50 cent afgedragen aan Kika, de stichting die kankeronderzoek doet bij kinderen.
 
Hoewel de actie nog niet eens officieel van start is gegaan, lopen de bestellingen al binnen. Bedrijven staan in de rij om de actiegebakjes te bestellen. Als traktatie voor het eigen personeel maar vooral, en dat is volgens de initiatiefnemers het leukste, om anderen blij mee te maken. Zo mogen de bewoners van de diverse zorginstellingen in het dorp zich volgende week verheugen op een moorkop.
 
Leeuwenhoek
Maar ook de voedselbank wordt voorzien en als klap op de vuurpijl krijgen alle medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis een moorkop voorgeschoteld. Maar liefst 2400 stuks worden er in Amsterdam afgeleverd. Een cadeautje van de Aalsmeerse ondernemers De Vries schoonmakers en Hoekwater, die dit jaar respectievelijk 25 en 40 jaar bestaan.
 
Stijgende lijn
Sven Müller en Mike van der Laarse slaan zoals gezegd voor het vierde jaar de handen ineen om Aalsmeer en omgeving aan de moorkop te krijgen. “Het eerste jaar verkochten we 2250 moorkoppen, daarna 4316 en vorig jaar 5432,” lepelt Müller uit zijn hoofd op.
 
“Natuurlijk hopen we dit jaar die stijgende lijn vast te houden en op een nog hogere opbrengst voor Kika. Het is zo mooi om te zien hoe de plaatselijke ondernemers de actie omarmen. Niet alleen door moorkoppen af te nemen maar ook door ons te helpen het mogelijk te maken. Extra koeling voor de slagroom, een extra bus om de moorkoppen te bezorgen. Het wordt ons allemaal aangeboden.”
 
Foto: Sven Müller (r) en Mike van der Laarse in de goot om de actievlag te bevestigen. Foto Arjen Vos
 
– advertentie –
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel