Ondernemer van het jaar: donderdag weten we het

Voor wie er bij wil zijn donderdag: u kunt zich nog aanmelden. De Ondernemer van het jaarverkiezing in Crown belooft volgens de organisatie een groots spektakel te worden in een feestelijke ambiance. Entreekosten zijn er niet. Gezelligheid, filmpjes, muziek en vooral spanning zijn de ingrediënten die deze avond aantrekkelijk maken. 

Voor de verkiezing die eens in de twee jaar wordt gehouden, zijn acht bedrijven genomineerd. Drie in de categorie 'starter' en vijf in de rubriek 'ondernemer'. Wordt het Joseph aan de Poel. De Dorpshoek of Budgetbroodjes bij de ondernemingen die nog maar kort bestaan. En bij de gevestigde namen vinden we vijf genomineerde ondernemingen: Bouquetnet, Judith Keessen Fotografie, Cor Millenaar BV, Loogman tanken en wassen en Restaurant Oh!

Duidelijk is dat er een andere winnaar komt dan de editie van 2014. Toen waren het kinderopvang Solidoe die als onderneming de prijs won en Briljant Entertainment die er met de eer van de starters vandoor ging. 

Het wordt hoe dan ook een lastige klus voor de jury om een eenmanszaak te vergelijken met een miljoenenbedrijf waar tientallen mensen werkzaam zijn. Hoe de beslissing gaat vallen weten we donderdag. Kijkt u in de agenda voor meer info. 

Foto: starter van het jaar werd twee jaar geleden Briljant Entertainment. (Foto archief AV)

Lees vorig bericht

‘Aalsmeerders werken hard maar lopen niet snel naar de dokter’

Lees volgend bericht

Verkiezingsnacht


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *