Nominatie ‘EY Entrepeneur of the Year’ John Celie

Aalsmeerse ondernemer John Celie is met Groenland B.V. genomineerd voor de titel EY Entrepreneur Of The Year 2019. Wethouder Robert van Rijn bezocht de ondernemer samen met Debbie Borst en Kirsten Verhoef van Ondernemend Aalsmeer om hem te feliciteren met de nominatie.

Het EY Entrepreneur Of The Year programma wordt door EY wereldwijd georganiseerd en is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten. Maar ook om ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen. 

Verkiezing
De genomineerde ondernemers presenteren zich op 4 september aan een onafhankelijke jury. John Celie (Groenland) gaat het opnemen tegen Atilay Uslu (Corendon), Siert Wijnia (Ultimaker) en Jeroen van Glabbeek (CM.com). De jury kiest de finalisten uit en op 2 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. 

Groenland 
Groenland zegt te staan voor innovatief en ecologisch verantwoord ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid. In het maken van keuzes weegt bij Groenland de impact voor mens en milieu zwaar mee.

John Celie: “Het is voor mij de uitdaging om de duurzame bedrijfsvoering van Groenland en de sierteelt branche op de kaart te zetten door deze nominatie. We gaan ontzettend ons best doen met elkaar om de finale te bereiken en de award in de wacht te slepen.”

Foto (vlnr) Debbie Borst, wethouder Robert van Rijn, John Celie, Ingrid Celie en Kirsten Verhoef voor de ingange van Groenland. (Foto Sylt Support)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin