Nieuwe rubriek ‘vacatures’

Aalsmeer Vandaag heeft een nieuwe rubriek ‘Vacatures’. Hiermee willen we ons steentje bijdragen in het vinden van een leuke functie voor werkzoekenden. Voor ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart bieden wij een platform om goede mensen te vinden.

De rubriek moet nog groeien, maar we zijn er ‘gewoon’ mee gestart. Mocht u interesse hebben om uw vacature hier bekendheid te geven, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw vacature onder de aandacht te brengen, maar voor slechts een paar tientjes staat uw vacature al in deze rubriek. En uiteraard melden wij het steeds als er een nieuwe vacature bijkomt. 

Loogman
De Loogman Groep is het eerste bedrijf die vacatures in deze rubriek heeft geplaatst. Dit groeiende bedrijf is op zoek naar een commercieel administratief medewerker voor ‘Huur een Box’. Ook werkzoekenden die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan en de handen uit de mouwen willen steken zijn bij de wasstraat meer dan welkom. Loogman is ook op zoek naar een fulltime medewerker binnenreiniging en een parttime wasstraatmedewerker.

Ook Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries is op zoek naar goede mensen die als schoonmaker in de avonduren willen werken. Het aantal uren is in overleg, maar een beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Meer informatie over deze functies is te vinden in de nieuwe rubriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel