‘Niets is te gek bij Van Riemsdijk’

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Rob Wilhelm, eigenaar van Van Riemsdijk Reklame.

Door: Hans van der Linden. Een goede uitstraling van uw bedrijf, daar kunt u op rekenen als u het team van Van Riemsdijk Reklame inschakelt. Of het nu gaat om autobelettering, binnenreclame, buitenreclame, lichtreclame, spandoeken of vlaggen; het ervaren en creatieve team van Van Riemsdijk staat voor u klaar. Van Riemsdijk reklame regelt het ontwerp, produceert en verzorgt de montage waar nodig. “Ervaring, creativiteit en vakmanschap daar staan wij voor,” aldus Rob Wilhelm.

Wie is Rob Wilhelm?
Ik ben geboren in Amsterdam en woonachtig in de Zaanstreek. Na diverse jobs in loondienst gehad te hebben, met als laatste werkgever Truckland kreeg ik in 2018 de gelegenheid om Van Riemsdijk Reklame over te nemen van de toenmalige eigenaar Diederik van Riemsdijk. Ik kwam zelf zakelijk al jarenlang bij Van Riemsdijk over de vloer en mijn vrouw is daar al sinds de jaren ’90 werkzaam. Op dit moment hebben we naast mijzelf zeven medewerkers in vaste dienst. Mijn rol is contact met opdrachtgevers, dus ook opname van werk en soms ter plaatse bij de opdrachtgever. Daarnaast doe ik ook een gedeelte van de administratie.

Wie zijn jullie opdrachtgevers, waar ben je trots op en wat zijn jouw uitdagingen?
Onze opdrachtgevers zijn heel divers, zowel regionaal (Noord en Zuid-Holland) als landelijk. Uiteraard zijn wij met iedere opdrachtgever blij en bouwen daar ook altijd een persoonlijke relatie mee op. Echter om een paar grote klanten te noemen: Riviera Maison, Truckland, Burgers carrosserie, Door to Door, Bike4Crew en Safety4Crew. Ik ben heel trots op wat ik in korte tijd heb bereikt en dat wij ontzettend in omzet in deze jaren zijn gegroeid. Dit heeft mede te maken met ons onderscheidende vermogen: snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Dat wij sommige zaken gelijk oppakken is een kracht, maar heeft soms ook de keerzijde van werkdruk bij mijn mensen. Hier merkt de klant die bij ons koning is echter niets van. Onze klanten komen met name bij ons door mond tot mondreclame en zijn ook vaak jarenlang aan ons verbonden. Uiteraard heb ik als ondernemer uitdagingen. Naast soms een strakke deadline en veel klussen tegelijkertijd, zijn de juiste medewerkers voor het juiste werk een uitdaging. Zo kan ik op dit moment twee fulltime Signmakers gebruiken. Een uitdaging wat betreft bedrijfsruimte die heb ik gelukkig (nog) niet. Wij kunnen een truck met oplegger overdekt in onze werkplaats naar binnen rijden. Een andere uitdaging is onze ambitie van groei. Ik streef ernaar om over vijf jaar het personeelsbestand met de juiste mensen, verdubbeld te hebben.

Waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer?
Wij zijn lid geworden omdat mijn schoonvader al jarenlang bij FC Aalsmeer over de vloer komt en wij de club een warm hart toedragen. Daarnaast ook om het maatschappelijke initiatief van de Businessclub van WIA: werkeninaalsmeer.nl, omdat wij permanent op zoek zijn naar goede (vak) mensen. Het woord ‘vak’ staat bewust tussen aanhalingstekens, omdat wij medewerkers bij de juiste attitude ook intern kunnen opleiden. Zo hebben wij ook regelmatig stagiaires in huis. De BusinessClub heeft daarbij een heel groot en divers netwerk waar wij ons graag bij aansluiten. Wij zijn ook heel benieuwd naar de netwerkavonden die periodiek georganiseerd worden. Ons motto: ‘niets is te gek bij Van Riemsdijk’

Van Riemsdijk Reklame
Molenvlietweg 18-C
1432 GW, Aalsmeer
T: 0297-343653
W: www.vanriemsdijk.com
E: rob@vanriemsdijk.com

 

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Foto Ton van Eenennaam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin